Albayrak davul zurna ile karşılandı

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 'Hizmet Kervanı Projesi' kapsamında gittiği Muratlı'nın Kırkepenekli Mahallesi'nde davul zurna ile karşılandı.

GÜNDEM 14.09.2014 11:37:00 0
Albayrak davul zurna ile karşılandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ‘Hizmet Kervanı Projesi’ kapsamında ziyaret ettiği Muratlı’nın Kırkepenekli Mahallesi’nde davul zurna eşliğinde büyük bir coşku ile karşılandı.

 

KURBANI BAĞIŞLADI

Kırkkepenekli köylülerinin kendisi için hazırladığı kurbanı bağışlayarak kestirmeyen Başkan Albayrak tek tek kahvehaneleri gezerek köylülerin elini sıktı, hal ve hatırlarını sordu. Daha sonra bir kahvehanede köylülere hitap eden Başkan Albayrak, sıcak karşılama için Kırkkepenekli sakinlerine teşekkür etti. Albayrak, mahalle sakinlerine şunları söyledi: “Sıcak ve samimi karşılamanı için teşekkür ediyorum. Kırkkepenekli artık bizim bir mahallemiz. Dolayısıyla kent merkezinde ne varsa burada da vatandaşlarımızın onu istemeye hakkı var. Bizden hizmet isteyin biz de hizmeti getirelim. Ekibimle birlikte ben hizmet için hazırım. Bundan sonra da sık sık beni burada göreceksiniz. Bugün sizi dinlemek için geldik. Sizin isteklerini almak için geldik. Yol, su, kanalizasyon sorunlarının hepsini biliyoruz. 2015 yılı ile birlikte çalışmalara başlayacağız. Sizden tek ricam bize güvenin. Emin olun sizi mahçup etmeyeceğiz. Hep birlikte Tekirdağ için, Muratlı için, Kırkkepenekli için çalışacağız” Beklentilerini ve isteklerini dile getiren Kırkkepenekli Mahallesi sakinleri de Başkan Albayrak’a ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.

 

Haber Merkezi