Eski Bakan Sezgin Muratlı'yı ziyaret etti

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı yapan İsmet Sezgin, Muratlı'yı ziyaret etti.

GÜNDEM 14.09.2014 11:36:00 0
Eski Bakan Sezgin Muratlı

İHSANOĞLU BENCE DOĞRU ADAYDI

1991’de İçişleri Bakanı olarak görev yapan İsmet Sezgin, Muratlı’da bir dizi ziyarette bulundu. Tekirdağ bölgesinin çok geliştiğini, ticaretin ve sanayileşmenin oldukça ilerlediğini kaydeden Eski Bakan Sezgin, Türkiye gündemine dair yorumlarda da bulundu. Cumhurbaşkanlığı seçimi hakkında kısa bir tespitte bulunan Sezgin, "Vatandaş olmanın sorumluluğu oy vermektir. Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 28 oy kullanılmadı. Bir oydan bir şey mi çıkar mantığından vazgeçmeliyiz. Herkes oy verme sorumluluğu kazanmalıdır. Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına diğer siyasi partiler tarafından çok güzel bir isim çıkarıldı. Ekmeleddin Bey bence doğru adaydı fakat partilerin hiçbiri çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun gerçek anlamda arkasında durmadılar" şeklinde konuştu.

 

Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve CHP Muratlı İlçe Başkanı Ufuk Gençtürk’e siyasi tavsiyelerde de bulunan Sezgin, "Artık devir de zaman da değişti. Dolayısıyla siyaset de değişti. İnternet yoluyla bir tıkla binlerce hatta milyonlarca kişiye ulaşıyoruz. Günümüzde kitlelere ulaşabilmek için internet en kolay ve etkili yol oldu" ifadelerine yer verdi.

 

Muratlı Belediyesi ve Muratlı Kaymakamlığı’nı ziyaret eden İsmet Sezgin, ardından akşam yemeğini yemek üzere Yeşilsırt Mahallesi’ndeki et lokantasına geçti.