Takla attıp 15 metre süreüklenen araçtan burnu kanamadan çıktı!

Önceki akşam Kapaklı'da meydana gelen kazada Ahmet Öksüz adlı sürücü, takla atıp 15 metre sürüklenen araçtan burnu kanamadan çıktı.

GÜNDEM 5.09.2014 16:41:00 0
Takla attıp 15 metre süreüklenen araçtan   burnu kanamadan çıktı!

Kapaklı’da önceki akşam meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

 

BURNU BİLE KANAMADI

Kaza gece  01.00 sıralarında Kapaklı İsmetpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. 59 YY 951 plakalı Renault marka aracı ile Çerkezköy’den Kapaklı’ya seyir halinde olan Ahmet Öksüz, Çerkezköy-Kapaklı yolu organize sanayi bölgesi yol ayrımının yanında aracın kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan araç tel bariyerleri aşarak karşı şeride geçip takla attı. Araçta sıkışan sürücü Ahmet Öksüz mucize eseri korkunç kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Olay yerine gelen polis ekipleri kaza mahallinde çember altına aldı.

 

YAKINLARINA KAZAYI TELEFONLA BİLDİRDİ

Sürücü Öksüz, kazayı yakınlarına telefonla bildirdi. Olay yerine gelen Öksüz’ün yakınlarının aracı karşı şeritte yol ortasında yan yatmış olarak görünce yaşadıkları korku ve üzüntü, Ahmet Öksüz’ün ambulansı için olduğunu görmeleri ile birlikte sevince dönüştü. Kazada yaklaşık 15 metre tel örgü sıyrıldı. Sürücü, Çerkezköy Devlet Hastanesi aciline kaldırılarak tedavi altına alındı. Ters dönen araç emniyet ekipleri tarafından olay yerinden kaldırıldı.

 

KAZALARA DAVETİYE ÇIKARIYOR

Aynı yolda daha önce de pek çok kazanın meydana geldiğini ifade eden çevredeki vatandaşlar, yolda aydınlatmanın yetersiz olmasının kazalara davetiye çıkardığını ifade ederek, yetkililerin bu konuda gereğini yapmasını istedi.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ