Yeni tabela ve montaj çalışmaları sürüyor

Kapaklı Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü ilçedeki cadde ve sokak tabelalarını yeniliyor. Vatandaşın rahat adres tespitlerine ulaşmak amacıyla ilçe merkezinde bulunan ve eskiyen cadde ve sokak tabelalarÄ

GÜNDEM 30.08.2014 16:49:00 0
Yeni tabela ve montaj çalışmaları sürüyor

ÇALIŞMALAR SÜRDÜRÜLÜYOR

Kapaklı Belediyesi bünyesinde Numarataj sistemi güncelleştirme çalışması kapsamında başlatılan eskiyen cadde ve sokak tabelalarının değiştirilmesi çalışmaları devam ediyor. İlçenin muhtelif noktalarında 350 cadde ve sokak tabelasını duvara monte şeklinde yenileyen Kapaklı Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü ekipleri, 150 noktaya cadde ve sokak isimlerinin bulunduğu tabela direklerini yerleştirildi. Cumhuriyet Mahallesi'nde Sokak ve cadde isimlerinin bulunduğu tabela direkleri montaj çalışmaları sürüyor. İsmetpaşa Mahallesi ve Bahçelievler Mahallesi’nde çalışmaları tamamlayan Kapaklı Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalara nüfusunun yoğun olduğu bölgelerde devam edecek.

 

“TABELASIZ SOKAK VE CADDE KALMAYACAK”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “ Yenilediğimiz sokak ve cadde tabelaları ile vatandaşlarımız esnaflarımız kargo ve posta çalışanları aradıkları adresleri kolaylıkla bulma imkanına kavuştular. Adreslerin kolay bulunması olası acil durumlarda itfaiye ve ambulans gibi vakalarda bu tabelalar kısa sürede o yere ulaşmalarını sağlayacaktır. Yakın zamana içinde yapacağımız çalışmalar ile birlikte ilçe merkezinde tabelasız sokak ve caddemiz kalmayacaktır 'diye konuştu.

 

Haber/Gökhan YILMAZ