Ereğli'de yaz şenlikleri başladı

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen yaz şenliklerinin ikincisi başladı. Bir hafta sürecek etkinlikler sonrası hafta sonu gece konseri ile şenlikler sona erecek.

GÜNDEM 26.08.2014 18:11:00 0
Ereğli

 BASKETBOL VE VOLEYBOL ŞENLİĞİ

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından düzenlenen şaz şenlikleri tavla turnuvası ile başladı. İlk gün etkinliklerinde 50 yarışmacı bir üst tura çıkmak için mücadele etti. Başkan İbrahim Uyan'ın da yarışmacı olarak katıldığı turnuva bir birinden çetin maçlara sahne oldu. Sahil Destan Kafe'de gerçekleşen ilk gün mücadelelerinin ardından bir üst tura çıkan ve günü bay geçiren yarışmacılar ikinci gün maçlarına devam edecek. Aynı gün basketbol ve voleybol mücadeleleri de başlayacak.

 

“ KONSER VERECEĞİZ”

Şenliklerle ilgili açıklama yapan başkan İbrahim Uyan, "Belediye olarak rutin görevlerimizin yanında halkla buluşacağımız, vatandaşımızla daha da iç içe olacağımız bu tür etkinlikler de her zaman faydalı olmuştur. Biraz olsun yoğun gündemden çıkıp keyifli işler de yapmak gerekiyor. Belediyemizin görevlerinden birisi de kuşkusuz budur. Elimizdeki küçük bütçeyle büyük işler yapmaya gayret ediyoruz. Hafta sonu da konserlerle vatandaşımızı eğlendirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

 

Haber Merkezi