Keşan'da şüpheli ölüm

Edirne'nin Keşan ilçesinde bunalıma girdiği iddia edilen bir kişi Kocadere Göleti üzerindeki ormanlık alanda kendini asarak intihar etti. Merhumun naaşı, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuâ€

GÜNDEM 22.08.2014 18:04:00 0
Keşan

AĞAÇTA ASILI BULDU

Edinilen bilgiye göre, Keşan Cumhuriyet Mahallesi’nde oturan ve çarşı merkezindeki bir nalburiye dükkanında işçi olarak çalışan 55 yaşındaki Recep Baykuş, 20.00 sıralarında iş yerinden ayrıldı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Aynı günün akşamı eve gelmeyince ise ailesi tarafından polise kayıp olduğu bilgisi verildi. Polis ve jandarma ekipleri Baykuş'u arama çalışmalarını sürdürürken, Kocadere Göleti’nde balık avlamak üzere ormanlık alandaki patika yolu kullanan F.D. (52), gölete yakın bir mevkide ağaçta asılı halde bir kişiyi gördü.

 

ADLİ TIP KURUMU’NA GÖNDERİLDİ

 F.D.’nin bilgi vermesi üzerine olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri geldi. Olay yerinde geniş çaplı güvenlik önlemi alınırken, öldüğü belirlenen Recep Baykuş’un cansız bedeni nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Muhammet Ali Akkuş’un incelemesinin ardından önce Keşan Devlet Hastanesi Morgu’na ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Evli ve bir çocuk babası olan Recep Baykuş’un borçları nedeniyle bir süredir psikolojik bunalımda olduğu da iddia edildi.

 

Haber Merkezi