Zafer Bayramı 'halk konseri' ile kutlanacak

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Çerkezköy Belediyesi olarak ücretsiz halk konseri düzenleyeceklerini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Can, etkinliğin Çerkezköy'de bir ilk olacağınÄ?

GÜNDEM 21.08.2014 10:46:00 0
Zafer Bayramı

İlçede sosyal belediyeciliğin gereklerini de yerine getirmeye çalışan Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında ücretsiz halk konseri düzenleneceğini açıkladı.

 

BİR İLKE DAHA İMZA ATACAĞIZ

Çerkezköy Belediyesi, bir yandan nüfusu hızla artan ilçenin altyapı ve üstyapı ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışırken, bir yandan da sosyal belediyeciliğin greklerini yerine getirmek adına projeler gerçekleştirmeye devam ediyor. Konuyla ilgli açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Can, “Belediyemiz bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramında bir ilke daha imza atarak Zafer Bayramının daha coşkulu geçmesi için halk konseri düzenleyecek” dedi.

 

TÜM HALKIMIZ DAVETLİ

Halk Konseri’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Kapalı Otopark üzerinde gerçekleşeceğini dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Can, “Halk konserimiz ücresiz olup tüm vatandaşlarımız konserimize davetlidir. Konserde sahne alacak sanatçılar birkaç gün içinde belli olacak. Bu konuda Belediye Başkanımız Vahap Akay önümüzdeki birkaç gün içinde detaylı açıklamaları yapacaklardır” ifadelerini kullandı.

 

Haber/Seyit SÜREN