Kur-an Kursu öğrencilerinin piknik keyfi

Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Camii 2014 Yaz Kur-an Kursu öğrencileri, dün öğlen saatlerinde Kazak Gölü'nde öğretim görevlileri nezaretinde gerçekleştirilen piknik etkinliğinde gönüllerince

GÜNDEM 20.08.2014 16:34:00 0
Kur-an Kursu öğrencilerinin piknik keyfi

 Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Camii 2014 Yaz Kur-an Kursu’nda eğitim öğretim gören 165 öğrenci, Kazak Gölü’nde düzenlenen piknik etkinliğinde bir araya geldi.

 

KURS 3 KURDAN OLUŞTU

Hacı Fahri Zümbül Camii İmam Hatibi Abdullah Karacan, Camii Müezzini Ümit Olguç ve Bayan kuran Öğreticileri eşliğinde Kazak Gölü’nde düzenlenen piknikte öğrenciler doya sıya eğlendi. Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Camii 2014 Yaz Kur-an Kursu’nun 23 Haziran’da başladığını ve 22 Ağustos’ta kursun sona ereceğini belirten Cami İmam Hatibi Abdullah Karacan, “Kur-an Kursumuz, 3 kurdan oluşuyor. Birinci kurda Kur-an-ı Kerim’i hiç bilmeyen çocuklarımıza Elif Ba öğretildi. İkinci kurda ise Elif Ba’dan Kur-an-ı Kerim öğretildi. Üçüncü ve son kurda da bütün öğrencilerimiz Kur-an-ı Kerim’e geçti” diye konuştu.  

 

HAYIRSEVER CEMAATİN KATKILARIYLA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLEDİK

Dönem içinde ilçede ikamet eden hayırsever cemaatin de katkılarıyla öğrenciler için çeşitli etkinlikler düzenleyebildiklerine dikkat çeken Abdullah Karacan, “Çocuklarımız için kahvaltı etkinlikleri gerçekleştirdik. Hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle öğrencilerimize çeşitli ikramlarda bulunduk. Bugün de Kazak Gölü’ne gelerek piknik yapma fırsatı bulduk” ifadelerini kullandı.

 

SİZİN EN HAYIRLINIZ, KURAN’I ÖĞRENEN VE ÖĞRETENİNİZDİR

Konuşmalarının devamında Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in “Sizin en hayırlınız, Kur-an’ı öğrenen ve öğreteninizdir” sözüne vurgu yapan HFZ Camii İmam Hatibi Abdullah Karacan, “Bu düsturla çocuklarımıza İbadet, Kuran-ı Kerim, İtikat, Peygamberimizin Hayatı ve Ahlak konularında eğitimler verdik. Verimli bir dönem geçirdik” diye konuştu.

 

ÇEŞİTLİ OYUNLAR OYNADILAR

Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Camii 2014 Yaz Kur-an Kursu öğrencileri, kendileri için Kazak Gölü’nde düzenlenen piknikte Halat Çekme Yarışı, Çuval Yarışı ve Yumurta Taşıma Yarışı gibi oyunlarla gönüllerince eğlendi. Kur-an Kursu Öğreticileri, piknik etkinliğinin gerçekleşmesinde emeği geçen hayırsever cemaate ve görevlilere teşekkür etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ