İsmetpaşa'ya modern park

Kapaklı Belediyesi'nin ilçenin muhtelif noktalarında hayata geçirdiği park yapım çalışmalarına bi yenisi de İsmet Paşa Mahallesi'nde ekleniyor. Yapım çalışmaları aralıksız devam eden ?

GÜNDEM 18.08.2014 20:25:00 0
İsmetpaşa

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri İsmet Paşa Mahallesi’nde gerçekleştirilen park yapım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

 

KASIM AYI SONUNA DOĞRU TAMAMLANMASI PLANLANIYOR

Kapaklı Belediyesi’nin ilçenin muhtelif noktalarında hayata geçirdiği park yapım çalışmalarına bi yenisi de İsmet Paşa Mahallesi’nde ekleniyor. Yapım çalışmaları aralıksız devam eden İsmetpaşa Parkı’nda çalışmaların Kasım ayı sonuna doğru tamamlanması planlanıyor. Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İsmet Paşa parkında, konut yaşamına uygun, vatandaşların aile bireyleri ile birlikte kaliteli vakit geçirebilecekleri, çağdaş yaşam ihtiyaçları önceliği verilerek, açık park projesi tasarlandığını ifade etti.

 

PARKTA YOK YOK

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapkalı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “İsmetpaşa Parkı proje alanında 1 adet büfe 11 metrekare, 1 adet park ve hizmet birimi, kulis, tuvalet ve gözlem odası 180 metrekare, 1 adet su deposu 47 metrekare, amfi sahnesi ve oturma alanları 795 metrekare ve havuz 727 metrekare birimleri, bisiklet yolu ve yürüyüş yolları yer alacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ