Peyzaj çalışmaları sürüyor

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, ilçenin muhtelif noktalarında peyzaj çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

GÜNDEM 15.08.2014 21:39:00 0
Peyzaj çalışmaları sürüyor

REFÜJLER ÇİÇEKLENİYOR

Yaz aylarında ilçe genelinde yürütülen çalışmalara ek olarak kavşaklarda da çalışmalarını hızla sürdüren Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına İsmt Paşa Mahallesi’nde devam ediyor. Yapılan çalışmaların ilçenin daha güzel bir görünüme kavuşması adına gerçekleştirildiğini kaydeden yetkililer, “Vatandaşlarımız bakımlı refüjler ve yeşil alanlar görmek istiyor. Ekiplerimiz bir yandan refüjleri ve kavşakları mevsim çiçekleri ile süslerken, bir yandan da uzayan yabani otlar temizleniyor” ifadelerini kullandı.

 

GÖRSELLİK ZENGİNLEŞTİRİLDİ

Kapaklı Belediyesi yetkilileri ilçe genelinde gerçekleştirilen çalışmalarla oluşturulan kombinin vatandaşlar tarafından da oldukça beğenildiğini kaydetti. Yetkililer, “Yapılan çalışmalar çeşitli peyzaj özellikleriyle desteklendi. Bu kapsamda bölgedeki yabani otlar da biçilerek, peyzaj görsellik zenginleştirildi” diye konuştu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ