3 mahallede parklar dezenfekte edildi

Koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında ilçe genelinde gerçekleştirdiği salgın tedbirlerini eş zamanlı olarak sürdüren Süleymanpaşa Belediyesi, Değirmenaltı Mahallesi, 100. Yıl Mahallesi

GÜNDEM 29.11.2021 18:07:00 0
3 mahallede parklar dezenfekte edildi

Süleymanpaşa Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında, Değirmenaltı Mahallesi Namık Kemal Parkı ile Gazi Süleyman Paşa Camii altında bulunan çocuk parkında genel temizlik ve arındırma işlemi uygulandı. Ayrıca 100. Yıl Mahallesi Gaffar Okkan Parkı da dezenfeksiyon işlemine tabi tutularak parktan faydalanan mahalle sakinleri ile çocukların güvenle kullanmalarına hazır hale getirildi” denildi.

 

 

EN ETKİLİ KORUNMA YOLU AŞI

 

Çınarlı Mahallesi’nde de park dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştirildiği ifade edilen açıklamada “Genç Osman Parkı, Osman Kavrakoğlu Çocuk Parkı ve Bulut Parkı uzman ekipler tarafından dezenfekte edildi. Kurumsal tedbirler salgının etkilerini azaltmada önemli ancak salgından korunmak için en güçlü yöntem kişisel tedbirler. Aşı bilinen en etkili korunma yolu. Maske kullanımı, sosyal mesafe ve kişisel hijyen tedbirlerinin ihmal edilmemesi gerekiyor” denildi.

 

Haber / Buse SERİN