13. yıla başkansız kutlama

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 13'üncü kuruluş yıldönümü, tüm ülke genelindeki parti teşkilatlarında olduğu gibi Kapaklıda da düzenlenen programla kutlandı. AK Parti Kapaklı İlçe TeÅ?

GÜNDEM 14.08.2014 23:54:00 0
13. yıla başkansız kutlama

AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı, partilerinin 13’üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla teşkilat binasında kutlama programı düzenledi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

AK Parti’nin kuruluşunun 13’üncü yıldönümü kapsamında dün saat 19.00’da düzenlenen programa, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Kapaklı Koordinatörü Hanifi Belindir, AK Partili Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri İrfan Demir, Salih Bezgin, Akın Yılmaz, Sevgi Aksoy ve Mahir Aras, ilçenin tanınan iş adamlarından Erol Buz, AK Partili Kapaklı BelediyeMeclis Eski Üyesi Ali Doğuş, İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetimi ile çok sayıda partili katıldı.

 

AK PARTİ, BİR MİLLET HAREKETİDİR

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Kapaklı Koordinatörü Hanifi Belindir, “14 Ağustos 2001’de kurulan AK Parti’nin 13’üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir araya geldik. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan AK Parti, bir millet hareketidir. Bu partinin hamurunu millet yoğurdu. Kumaşını bu millet dokudu. Milletin partisi AK Parti’nin kuruluş yıldönümü tüm ülke için hayırlı olsun” dedi. 

 

AK PARTİ ÜLKE EKONOMİSİNE CAN VERDİ

Hanifi Belindir, “Milletimiz 13 yıl önce vesayet sistemne ve yoksulluğa ‘dur’ dedi. 13 yıldır milletin yanında olduk. Partimiz, ülke ekonomisine can verdi. Türkiye’yi, dünyanın yükselen yıldızlarından biri haline gtirdi. Partimzin doğum günü vesilesiyle bu karekete gönül vermiş, emekleriyle bu hareketi yükseltiş bütün kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da yolumuz hep açık olsun” diye konuştu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ