Akçay, değerlendirme ziyaretlerini sürdürüyor

10 Ağustos'ta yapılan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzde 51,8 oyla kazandığı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından ilçe teşkilatlarını tek tek ziyaret eden AK Parti Tekirdağ

SİYASET 14.08.2014 02:07:00 0
Akçay, değerlendirme ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra başladığı teşkilat değerlendirmelerine devam ediyor.

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay ve Yönetimi önceki gün Kapaklı ve Saray ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek teşkilat mesnuplarıyla seçim sonuçlarını değerlendirdi. Teşkilat mensuplarından seçim öncesi ve sonrasında yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi isteyen Ahmet Akçay, “Partimizde seçimin bittiği gün yeni bir seçimin hazırlıkları başlar. Bu sebeple ben emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

 

YENİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLANMALI

Yeni seçim döneminin hazırlıklarına en kısa zamanda başlanılması gerektiğini söyleyen Ahmet Akçay, seçim sonrası kendi değerlendirmesini ise AK Parti Genel Merkezde katılacağı İl Başkanları Toplantısı’ndan sonra yapacağını açıkladı. Akçay, daha sonra Kapaklı’da devam eden devlet yatırımları hakkında bilgi aldı.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ