Mandalı: Her zaman engellilerimizin yanındayız

Kapaklı Belediyesi olarak bu zamana kadar olduğu gibi bugünden sonra da engelli vatandaşlara yardım etmeye devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Bugün belediye olarak hediye ettiğimiz akülÃ

GÜNDEM 14.08.2014 02:05:00 0
Mandalı: Her zaman engellilerimizin yanındayız

Kapaklı Belediyesi ilçe sınırları içinde ikamet eden ihtiyç sahibi engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye yardımında bulunmaya devam ediyor.

 

KİM NE ZAMAN ENGELLİ OLUR BİLİNMEZ

İlçede yaşayan engelli vatandaşlara destek olmaya devam ettiklerini ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kimin ne zaman engelli olacağı bilinmez. Her gün yüzlerce binlerce trafik kazası meydana geliyor. Birçok kişi her gün çeşitli hastalıklar geçiriyor. Engelliliğin de birçok çeşidi var. Kimisi fark edilebilir engelliliktir, kimisi ise fark edilmez engelliliktir. Onun için bu konuda kimse ‘tamam ben bugün sağlamım benim bu tip duyarlılığa ihtiyacım yok’ deme lüksüne sahip değildir” ifadelerini kullandı.

 

DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Kapaklı Belediyesi olarak her zaman engelli vatandaşların yanında olduklarını sözlerine ekleyen Başkan İrfan Mandalı, “Amacımız, gerçekleştireceğimiz hizmetlerimizle engelli kardeşlerimizin yaşamlarını kolaylaştırmaktır. Biz her zaman onların yanındayız. Bugüne kadar engelli vatandaşlarımıza verdiğimiz desteklerimiz, bundan sonraki süreçte de devam edecektir. Bu durumdan dolayı da oldukça gururluyuz” diye konuştu.

 

YAŞAM EVİ YAPACAĞIZ

Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi’nin de güzel çalışmalara imza attığını ve Belediye olarak derneğe her zaman sahip çıktıklarını söyleyen Mandalı, “Atatürk Mahallesi Hacılar Çeşmesi mevkiinde yeni bir park alanı oluşturulacağını ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Bu parkımızın engellilere uyumlu bir şekilde yapılması için gerekli talimatları verdim. Buraya yakın bir alanda belediyenin yaklaşık 700 metrekarelik bir arsası var. Bu arsaya da daha önce de söz verdiğimiz gibi bir Yaşam Evi inşa etmeyi planlıyoruz” dedi.

 

Haber / Gökhan TEKER