Uydu vericilerinin yeri değişecek

Çerkezköy Belediyesi'nden yapılan açıklamalara göre ilçede Feyzullah Toprak Konutları mevkiinde yaşayan vatandaşların yıllardır bölgelerinden kaldırılmasını istedikleri televizyon vericilerinin

GÜNDEM 12.08.2014 00:06:00 0
Uydu vericilerinin yeri değişecek

Çerkezköy’e bağlı İstasyon Mahallesi’nin Feyzullah Toprak konutları yakınında bulunan Televizyon Vericileri’nin bu bölgede oturan vatandaşların şikayeti üzerine başka bir yöne taşınacağı belirtildi.

 

NE ZAMAN KALDIRILACAK

Bölgenin nüfus yoğunluğunun her geçen gün artmasını ileri süren mahalle sakinleri yıllardır bu bölgede konuşlandırılan Televizyon Vericileri’nin bölge halkının sağlığını olumsuz şekilde etkilediğini öne sürdü. Bu bölgeden Televizyon Vericileri’nin kaldırılması için bir süre önce belediye başkanlığına mahalle sakinleri adına dilekçe veren Atilla Atik dün Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Uğur Erem’i makamında ziyaret ederek vericilerin ne zaman başka bir bölgeye nakledileceğini sordu.

 

İNSANLARIN YAŞAMADIĞI YERE NAKLEDİLECEK

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Uğur Erem, “Bu Televizyon Vericileri’nin daha önceki belediye yönetimi zamanında da bulunduğu yerden başka yere kaldırılacağı bu bölgede yaşayan vatandaşlarımıza söylenmişti. Ancak bugüne kadar bir adım atılmamış. Bu konuda vatandaşlarımız haklı. Biz bu vericileri mevcut yerden kaldırarak yine bu bölge içinde Gülerçin Koleji tarafında tabiî ki bunun çok uzağında olmak kaydıyla yeniden yapılandıracağız. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor. Bir iki ay içinde bu çalışmaları netleştirmek istiyoruz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN