Mandalı: Biz Kapaklı için varız

Kapaklı Belediyesi yetkililerince yapılan açıklamada Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları kapsamında ilçedeki park, bahçe, orta refÃ

SİYASET 7.08.2014 21:01:00 0
Mandalı: Biz Kapaklı için varız

Kapakalı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin muhtelif noktalarında bulunan yeşil alanlardaki yabani otların temizlenmesi amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

 

YABANİ OTLARIN BİÇİLMESİNE BAŞLANDI

Özellikle yaz aylarında ilçede daha temiz bir çevre oluşturmak için ot biçme ekibi kurulduğunu ve başta park ve bahçeler, ana yol kenarları, meydanlar, mahalle aralarında henüz yapılaşma olmayan boş arsalar olmak üzere ilçenin hemen her noktasında biten yabani otların biçilmesine başlandığını söyleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Ot biçim ekibi ile vatandaşın şikâyetlerini en aza indireceğiz” dedi.

 

YOĞUN ŞİKÂYET ALIYORDUK

Henüz yapılaşma olmayan arsalarda yoğun bir şekilde ot bittiğini ifade eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Bu otların içinde de bir takım haşereler ürüyor. Bunların belediyemiz bünyesinde bulunan ekipler tarafından temizlenmesi için yoğun şikâyet alıyorduk. Bu şikayetlerin önüne geçmek için oluşturduğumuz ekip çalışmalarını aralıksız sürdürüyor” diye konuştu.

 

KAPAKLI HALKI HİZMETİN EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR

İlçedeki park ve bahçelerin daha da bakımlı olacağının altını çizen Başkan Mandalı, “Bir taraftan otlar biçilecek, bir taraftan vatandaşlarımızın şikâyetleri değerlendirilecek. Bir yandan da bakım ve sulama çalışmaları yapılacak. Çünkü Kapaklı halkı hizmetin en güzelini hak ediyor. Biz Kapaklı için varız. Hizmetlerimize dün olduğu gibi bu gün de aynı coşku ve heyecanla devam ediyoruz'' ifadelerini kullandı.

 

Haber / GökhanTEKER