Çevre Yolu 2014 sonuna yetiştirilecek

İlk ihalesi 2009 yılında yapılan fakat yüklenici firmanın işi zamanında bitirememesi nedeniyle ihalesi fesholan Kapaklı-Saray Duble Yolu, 16 Mart 2012 tarihinde yeniden ihaleye çıkarılmıştı. O günden beri ya

GÜNDEM 4.08.2014 22:16:00 0
Çevre Yolu 2014 sonuna yetiştirilecek

Çok sayıda ölümlü ve yaralamalı kazanın meydana geldiği Kapkalı-Saray arasında iki kez ihaleye çıkarılan Kapaklı-Saray Duble Yolu’nda çalışmalar aralıksız devam ediyor.

 

 İLK ETAPTA KAPAKLI-BÜYÜKYONCALI HATTI TRAFİĞE AÇILACAK

 

Kapaklı –Saray Duble Yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Son günlerde hızlı bir çalışma sergilenen Kapaklı-Saray yolunda belirli kesimlerde sürücülerin trafik işaretlerine daha fazla dikkat göstermesi istendi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan yetkililer, şu anda otoyol çalışmalarının Kapaklı ve Saray’ın Büyükyoncalı Mahallesi sınırlarında hızla devam ettiğini ve kış sezonu başlayana kadar Kapaklı ve Büyükyoncalı hattının tamamlanarak trafiğe açılacağını dile getirdi.

 

VATANDAŞ SABIRSIZLANIYOR

 

Kapaklı, Çerkezköy ve Saray halkı büyük bir sabırsızlıkla çevre yolu çalışmalarının tamamlanmasını bekliyor. Vatandaşlar, yolun hizmete açılmasıyla birlikte bölgede yaşanan trafik sorununun büyük ölçüde giderileceğini ve kazaların da önüne geçileceğini dile getirdiler. Vatandaşlar yolun bir an önce bitirilerek hizmete açılmasını sabırsızlıkla beklediklerini belirterek, yetkililerin 2014 sonuna kadar neticeye ulaşmasını temenni etti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ