Hesap kavgası kanlı bitti

Marmara Ereğlisi'nde deniz kenarındaki eğlence yerinde alkol aldıktan sonra gelen 58 TL'lik hesap için çıkan kavgada iş yeri sahibi öldürüldü. Olayla ilgili ikisi kadın toplam 4 kişi gözaltına

GÜNDEM 3.08.2014 23:29:00 0
Hesap kavgası kanlı bitti

 1 KİŞİ ÖLDÜ 1 KİŞİ YARALANDI

Olay, Marmara Ereğlisi’ne bağlı Sultanköy Mahallesi sahilinde meydana geldi. İddiaya göre, Hatice S. ve eşi Özhan S. yanlarında bulunan iki arkadaşı ile sahil kenarındaki eğlence yerine geldi. Burada bir süre alkol alıp yemek yiyen dört kişi, daha sonra işletme sahibi Çayan Balki’den hesabı istedi. 58 TL olan hesabın fazla olduğunu belirten Özhan S. ile iş yeri sahibi Çayan Balki arasında tartışma çıktı. Tartışmaya Özhan S.’nin eşi Hatice S., ve yanında  bulunan arkadaşları Gökhan K., ile Arife K.’nın da katılmasıyla olay kavgaya dönüştü. Kavgada iş yerinde bulunan masa ve sandalyeler kırılırken iş yeri sahibi dört çocuk babası Çayan Balki kalbinden ve karnından, iş yeri çalışanı Yusuf Safu ise karnından bıçaklandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kumsalda yerde yatan Çayan Balki’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı Yusuf Safu ise ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

SORGULARI DEVAM EDİYOR

Kısa sürede olay yerine gelen Marmara Ereğlisi Jandarma ekipleri olay yerinde kavgaya karışan Özhan S., Hatice S., Arife K.,Gökhan K.’yi gözaltına aldı. Olayı kimin gerçekleştirildiğinin belirlenmesi için ise zanlıların Marmara Ereğlisi İlçe Jandarma Komutanlığında sorguları devam ediyor. Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı incelemenin ardından Çayan Balki'nin cenazesi Marmara Ereğlisi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Haber Merkezi