İhsanoğluna destek istediler

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe kayyum heyeti belediye meclis üyeleri ve partililer ile birlikte seçim çalışması yaparak hem vatandaşın bayramını kutladı hem de Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin ?

GÜNDEM 31.07.2014 18:51:00 0
İhsanoğluna destek istediler

KİTAPÇIK DAĞITTILAR

Geçtiğimiz hafta görevden alınan CHP Çerkezköy İlçe Yönetiminin ardından il yönetimi tarafından atanan kayyum heyeti bayramın son günü Belediye Meclis üyeleri Yüksel Sevil, Binali Etyemez, Rağbet Erol, Taner Bahar, Ali Dede, Necmettin Çınar’ıın yanı sıra partililer ile birlikte Öztrak Caddesi’nde bulunan esnafa seçim çalışması gerçekleştirdi. Caddede bulunan vatandaşların ve esnafın bayramını kutlayan partililer daha sonra ise Cumhurbaşkanı Adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek için kendisini tanıtan kitapçık dağıttı.

 

SOHBET ETTİLER 

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Kayyum Heyeti Üyesi Birol Öztürk, Türkiye Cumhuriyeti devletini ve milli birliğini temsil eden Cumhurbaşkanının ilk defa doğrudan halk tarafından seçileceğini kaydederek partisinin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek istedi. Öztürk yaptığı konuşmada; "10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde hepimize büyük görevler düşüyor. 10 Ağustos’ta mutlaka sandığa gidin ve ülkemizin geleceği için Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na oyunuzu verin” dedi. Çalışmaların verimli ve başarılı bir şekilde sürdüğünü ifade eden partililer, diğer mahallelerde de çalışmalar yapacaklarını kaydetti.

 

Haber / Gökhan YILMAZ