ADD Başkanlarından Gürkan'a Teşekkür Plaketi

Trakya'da bulunan 18 Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı (ADD) Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı ziyaret ederek, kendilerine vermiş oldu desteklerinden dolayı teşekkür plaketi sundu.

GÜNDEM 31.07.2014 14:17:00 0
ADD Başkanlarından Gürkan

DESTEKTEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİLER

Edirne Belediye Başkanı Gürkan, “Trakya’da bulunan 18 Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanları toplantıları olduğu için Edirne’ deler ve toplantı sonrasında belediyemizi ziyaret etme nezaketinde bulundular.Kendilerine teşekkür ediyor ve şehrimize hoş geldiniz diyorum” dedi.

Edirne Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Ahmet Yürük ise konuşmasında ” Edirne Belediye Başkanımız Sayın Recep Gürkan,Milletvekili iken de Belediye Başkanı olduktan sonrada sağ olsunlar maddi manevi desteklerini eksik etmediler. Başta Belediye Başkanımız Recep Gürkan olmak üzere Belediyemizin en alt kademesinden en üst kademesine kadar herkese bize verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.  Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Recep Gürkan’a ve Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu’na plaket vererek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Haber Merkezi