Pınarça yolları köstebek yuvası

Kapaklı'nın yeni mahallelerinden Pınarça Mahallesi'nin Çerkezköy bağlantı yolunun yaklaşık bir yıldan bu yana köstebek yuvası haline gelmesi vatandaşların şikayetine yol açıyor. Bozuk yo

GÜNDEM 21.07.2014 15:01:00 0
Pınarça yolları köstebek yuvası

PINARÇA YOLU KÖSTEBEK YUVASINA DÖNDÜ

Pınarça Mahallesi sakinleri, bazı araç sürücüleri mecbur kalmadıkça yolu kullanmamaya çalıştıklarını bazı araç sürücüleri ise her gün bu yolu kullanmak zorunda olduklarını ve yolda giderken ne taraftan gideceklerini şaşırdıklarını, yolun büyük bir bölümünde meydana gelen çukurlar nedeniylede köstebek yuvasına döndüğünü belirttiler. Çukurlardan kaçarken her an bir büyük bir kazanın yaşanabileceği endişesinde olduklarını da söylediler.

ARTIK TAMİR PARASI VERECEK GÜCÜMÜZ KALMADI

Pınarça mahalle sakinleri bu yolun alt yapısının olmadığını yinede zaman zaman bozuk yerlere yapılan yamaların da kısa süre içinde daha da bozularak büyük çukurlar oluşturduğunu ve yolun sil baştan alt yapısı yapılarak asfaltlanması gerektiğini ve ondan sonra yolun düzelebileceğini belirttiler. Pınarça Mahallesi sakinleri ‘Bizler yıllardır yol sorunumuzu hükümet yetkililerine bakanlara söylüyoruz ama seçim zamanı tamam hemen yapılacak diyorlar seçim den sonra değişen bir şey olmuyor. Yolumuzu kim yapacak. Kim yapacaksa kış gelmeden yapılsın istiyoruz. Bu yoldan geçen araçlar hep bozuluyor. Artık tamir parası verecek halimiz kalmadı.Yazık değimli bize ”dediler.

Haber/Seyit SÜREN