Anadolu Lisesi'ne tecrübeli müdür

Kapaklı halkının dört gözle eğitim öğretime açılmasını beklediği Anadolu Lisesi'nin Kurucu Müdürlüğü'ne, tecrübeli eğitimci Sanayiciler İlkokulu Müdür Başyardımcıs

GÜNDEM 21.07.2014 13:52:00 0
Anadolu Lisesi

BAŞARILAR DİLİYORUZ

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada Anadolu Lisesi’nin 2014-2015 döneminde eğitim öğretime açılacağını ifade eden yetkililer, “Anadolu Lisemiz 5 derslikte 170 öğrenci ile yeni dönemde eğitim öğretime başlayacaktır. Bu kapsamda Kapaklı Anadolu Lisesi’nin Kurucu Müdürlüğü’ne Kapaklı Sanayiciler İlkokulu Müdür Baş Yardımcısı Yavuz Kayaalp atanmıştır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyor, 2014-2015 döneminde eğitim öğretime başlayacak olan anadolu Lisesi’nin de başta Kapaklı olmak üzere tüm bölgeye hayırlı olmasını temenni ediyoruz” açıklamalarında bulundu.

BİRÇOK İLKE İMZA ATTI

14 yıldır Çerkezköy ve Kapaklı’da birçok okulda öğretmen ve idareci olarak görev yapan tecrübeli eğitimci Yavuz Kayaalp, son dört yıldır Kapaklı Sanayiciler İlkokulu’nda Müdür Başyadımcısı olarak görev yapıyordu. 2004-2009 yılları arasında Kapaklı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürlüğü yapan Kayaalp, o dönemde ilçede Cumhuriyet İlokulu Fidanlığı’nın yanı sıra ilk tenolojik donanım sınıflarının oluşturulmasında da öncülük ederek ilklere imza attı.

ÇEVRECİ KİŞİLİĞİ İLE TANINIYOR

Yeşil ve çevreci kişiliği ile birçok etkinlikte ön saflarda yer alan Yavuz Kayaalp, 2003 yılında Çerkezköy Tepe Emlak Konutları ormanında Fevzipaşa İlköğretim Okul Fidanlığı ve 2006 yılında Kapaklı Eski Su Deposu yanıda Kapaklı Cumhuriyet İlköğretim Okul Fidanlığı kurulmasında da etkili oldu. Kayaalp ayrıca 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinliklerine de öncülük etmişti.

Haber / Ahmet KARDEŞ