Başkanlar inceleme gezisi için Hollanda'ya gittiler

Kırklareli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği'ne üye Belediye Başkanları, Katı Atık Bertaraf tesislerinde inceleme yapmak üzere önceki gün Hollanda'ya gitti.

GÜNDEM 16.07.2014 14:44:00 0
Başkanlar inceleme gezisi için Hollanda

CUMARTESİ GÜNÜ DÖNECEKLER

Kırklareli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği Başkanı ve Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu öncülüğünde, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, Demirköy Belediye Başkanı Muhlis Yavuz ve Kofçaz Belediye Başkanı Mehmet Balcı, 16-19 Temmuz tarihleri arasında Hollanda’nın Amsterdam şehrinde bulunan katı atık bertaraf tesislerinde incelemelerde bulunacak.

AMSTERDAM ŞEHRİNDE ARAŞTIRMALAR YAPACAĞIZ

Daha önce Kanada’da incelemelerde bulunulan katı atık tesislerinin, bir benzeri olan Hollanda’daki tesisleri incelemek üzere Hollanda’ya gittiklerini belirten Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu, "Katı atık bertaraf tesisinin Kırklareli’ye kazandırılması konusunu çok önemsiyorum. Bu konuda geçtiğimiz haftalarda Kanada’da bir incelemede bulunmuştuk. Şimdi KIRKKAB-1 üyesi arkadaşlarımız ile Hollanda’nın Amsterdam şehrinde araştırmalar yapacağız. Biz önce bir bilgi sahibi olmayı amaçlıyoruz. Böyle bir tesisin Kırklareli’ye kazandırılması konusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz" açıklamalarında bulundu.

Haber Merkezi