Kapaklıspor A Takımı iftarda buluştu

Kapaklıspor Yönetim Kurulu, takımın yeni teknik direktörü Faruk Kuzu ve A Takım futbolcularının tanışıp kaynaşması amacıyla önceki gün Kulüp Lokali'nde iftar yemeği verdi.

SPOR 16.07.2014 11:27:00 0
Kapaklıspor A Takımı iftarda buluştu

FUTBOLCULAR KENDİLERİNİ TANITTI

Sezon öncesi yeni transferlerin ve yeni teknik direktörün takım aadaptasyon sürecinin kısa olması amacıyla Kapaklıspor Yönetim Kurulu tarafından Kulüp Lokali’nde iftar programı düzenlendi. İftar programına Kapaklıspor Kulübü Başkanı Adem Yavaş, Kapkalıspor Asbaşkanı Seçkin Dilsiz, Kapaklıspor Yönetim Kurulu Üyeleri Sedat Yanar, Yalçın Çevik ve Hüseyin Bıyık, Kapaklıspor Teknikdirektörü Faruk Kuzu ile Kapaklıspor A Takım oyuncuları hazır bulundu. İftar programında oruçların açılması ve yemeklerin yenmesinin ardından futbolcular tek tek hangi kulüplerde oynadıklarını anlattı ve kendilerini yeni teknikdirektörlerine tanıttı. 

 

 

AMACIMIZ SÜPER AMATÖR LİG’DE KALICI OLMAK

Kapaklıspor Yönetimi tarafından Kulüp Lokali’nde düzenlenen iftar programında konuşan Kapaklıspor Teknikdirektörü Faruk Kuzu ise yeni sezonda uygulayacağı çalışma prensipleri hakkında yönetimi ve futbolcuları bilgilendirdi. Futbolculara, uymaları gereken başlıca kurallar hakkında açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Teknikdirektörü Faruk Kuzu, “Birlikte el ele vererek, çok çalışarak, Kapaklıspor’u hak ettiği yerlere taşıyacağız. Öncelikli hedefimiz, Sümer Amatör Lig’in kalıcı takımlarından birisi haline gelmektir” açıklamalarında bulundu.  

FUBOLCULARIMIZA GÜVENİMİZ SONSUZ

Konuşmasına iftar yemeği davetine icabet eden herkese teşekkür ederek başlayan Kapaklıspor Asbaşkanı Seçkin Dilsiz ise “Kapaklıspor büyük bir camiadır. Herkes çok iyi bilmelidir ki camialar kalıcı, yönetimler geçicidir. Biz bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için yola çıktık. Futbolcularımızın hepsine güvenimiz sonsuzdur” ifadelerini kullandı. 

KAPAKLISPOR’UN BAŞARISI İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

Takım denince akla yalnızca sahada mücadele eden futbolcuların gelmemesi gerektiğine dikkat çeken Kapaklıspor Asbaşkanı Seçkin Dilsiz, “Taraftarlar, teknik heyet, futbolcular ve yönetim ile takım var olur. Bu unsurlardan birisinin eksikliğinde takımdan söz edilemez. Bu anlamda biz takım olarak hep birlikte Kapaklıspor’un başarısı için mücadele edeceğiz” dedi. Yeni sezonun kazasız belasız tamamlanmasını dileyen Seçkin Dilsiz, “Yeni hocamızın bilgi birikimi ile sezonu en iyi yerde tamamlayacağız” diye konuştu.

Haber / Ahmet KILAVUZ