Minik sporculara madde bağımlılığı anlatılacak

Kapaklıspor ve çocukları için bugüne kadar yaptığı çalışmalarla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Nurten Pandir, minik sporcular için önemli bir çalışmaya daha imza atıyor. 300'e ya

GÜNDEM 9.07.2014 16:54:00 0
Minik sporculara madde bağımlılığı anlatılacak

Kapaklıspor Kulübü’nün minik sporcuları, 21 Temmuz Pazartesi günü İRMET Hospital doktorları tarafından verilecek olan ‘Sağlıklı Yaşam’ ve ‘Madde Bağımlılığı’ konulu seminere katılacak.

SEMİNERİ İRMET DOKTORLARI VERECEK

İRMET Hospital doktorları tarafından 21 Temmuz Pazartesi günü Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda verilecek olan ‘Sağlıklı Yaşam’ ve ‘Madde Bağımlılığı’ konulu seminer saat 14.00’da başlayacak. Gerçekleştirilecek seminer hakkında bilgilendirmede bulunan Kapkalıspor Yöneticilerinden Nurten Pandir, “İRMET Hospital doktorlarından Dr. Muhammet Ceylan ve Dr. Ayşegül Baykaran ile görüştük. Kendieri böyle bir projede yer alacak olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi” dedi. Pandir, düzenlenecek olan seminere Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süeyman Kozuva’yı da davet edeceklerini söyledi.

ÇOCUKLARIMIZI BİLİNÇLENDİRMEK İSTİYORUZ

Konuyla ilgili İRMET Hospital yönetimiyle konuştuktan sonra soluğu Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda aldığını kaydeden Nurten Pandir, “Burada ÇTSO Başkan Yardımcısı İsmail Akın ile görüştük. Seminer için odanın konferans salonunu kullanmak istediğimizi söyledik. Sağolsunlar, yazılı dilekçe ile müracaat etmemiz halinde ellerinden gelen yardımı yapabileceklerini söylediler. Dilekçe ile başvurumuzu yaptık ve 21 Temmuz Pazartesi’ye gün aldık. Böylece yaklaşık 300 sporcumuzu oraya getirerek ‘Sağlıklı Yaşam’ ve ‘Madde Bağımlılığı’ konusunda bilinçlendirmek istiyoruz” diye konuştu.   

UYUŞTURUCU KULLANIM YAŞI 12’YE İNDİ

Amaçlarının madde bağımlılığı konusunda minik sporcuları bir nebze olsun bilgilendirebilmek olduğunu ifade eden Nurten Pandir, "Toplumsal Duyarlılık Projesi Kapsamında çağımızın vebası olan uyuşturucu bağımlılığı ile ilgili çocuklarımıza seminer vereceğiz. Uyuşturucu kullanım yaşının 12’ye indiği bir dönemde çocuklarımıza uyuşturucunun ne olduğunu ya da ne olmadığını anlatmak için konunun uzmanlarından yardım almak istedik. Umarım faydalı olur” ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KILAVUZ