Çiftlikteki Hayvan hırsızlığı kanlı bitti: 1 ölü 1 yaralı

Marmaraereğlisi'nde küçükbaş havyan çiftliğinde hayvan bakıcılığı yapan bir kişi, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce öldürüldü. 200 hayvanın çalındığı olayda ayrıca

GÜNDEM 6.07.2014 17:49:00 0
Çiftlikteki Hayvan hırsızlığı kanlı bitti: 1 ölü 1 yaralı

OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Olay, dün gece Marmaraereğlisi’ne bağlı Sultanköy Mahallesi’ndeki Garip Mustafa Çiftliği’nde meydana geldi. İddiaya göre, çiftlikte kalan çiftlik sahibi Mustafa Cengiz ile hayvanların bakıcısı Hüseyin Olgaç’tan haber alamayan yakınları İstanbul’dan çiftliğe geldi. Hüseyin Olgaç ve Mustafa Cengiz’i yaralı olarak bulan arkadaşları, hemen jandarma ve ambulansa haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Olgaç'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Boynundan bıçaklanan Mustafa Cengiz ise Çorlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Cengiz'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, çiftlikte 200 küçükbaş hayvanın kayıp olduğunu belirledi. Çiftliğe hırsızlık amaçlı gelindiği üzerinde duran jandarma ekipleri, olayla ilgili olarak Mustafa Cengiz’in hayvan alım satımı yaptığı kişiler ile ailesinin ifadelerine başvurdu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Haber / Gökhan TEKER