Emniyet Müdürü Yırtar İstanbul'a atandı

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğünde yaklaşık 5 aydır görev yapan Kadir Yırtar Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul'a atandı.

GÜNDEM 2.07.2014 19:50:00 0
Emniyet Müdürü Yırtar İstanbul

İKİ BİN MÜDÜRÜN TAYİNİ ÇIKTI

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğünde görev yaparken 21 Şubat tarihinde Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Kadir Yırtar’ın Türkiye genelinde iki bin Emniyet Müdürünü kapsayan genel tayinler çerçevesinde İstanbul Emniyet Müdürlüğüne tayini çıktı.

ŞUBAT AYINDA KAPAKLI’YA GELMİŞTİ

1993-1997 yılları arasında Emniyet Genel Müdürlüğü?nde görev yapan Yırtar, 1999-2002 yılları arasında TBMM Başkanı Yıldırım Akbulut ve Ömer İzgi’nin koruma ekip amirliğini yaptı. 2002-2005 yıllarında Almanya’da Frankfurt Başkonsolosluğu Güvenlik Ateşeliği’nde görev yaptı. Ardından Emniyet Genel Müdürlüğü Koruma Dairesi Başkanlığı’nda 6 ay görev yapan Kadir Yırtar, 2005 yılında Kahramanmaraş’a tayin oldu. Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü’nde Çocuk Şube; Önleyici Hizmetler; Trafik Tescil ve Denetleme ile Asayiş Şube Müdürlüklerinde görev yapan Kadir Yırtar ardından 2009 yılında Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’ne atandı. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’nde bir yıl Trafik Tescil ve Denetleme Müdürlüğü’nde çalışan Yırtar, Çerkezköy'e atanmadan önce de, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevinde bulundu. 2011 yılında Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Yırtar 2012 yılında ise yapılan ilçe içi atamalarla Şarköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne tayini çıkmıştı. Şarköy’den Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne görevlendirilen Yırtar 21 Şubat tarihinde Kapaklı’ya gelerek büyükşehir yasası ile birlikte ilçe olan Kapaklı’nın İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürütüyordu.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BAŞLAYACAK

Çerkezköy ve Kpaaklı’da görev yaptığı süre zarfında halkla ve kurumlarla kurduğu koordineli diyaloglar çerçevesinde bir çok başarılı çalışmalara imza atan Emniyet Müdürü Yırtar’ın önümüzdeki günlerde İstanbul’da ki yeni görevine başlaması bekleniyor. Yırtar’dan boşalan Emniyet Müdürlüğüne ise önümüzdeki hafta sonu Tekirdağ Valiliği ve Emniyet Müdürlüğünün oluru ile atama yapılması bekleniyor. 

 

 

Haber Merkezi