Kapaklı'da Ramazan etkinlikleri başladı

Ramazan Ayı'nın huzur ve keyifli bir şekilde geçmesi için kolları sıvayan Kapaklı Belediyesi, bu vesile ile organize ettiği Ramazan Etkinlikleri'ni Kapaklı halkı ile buluşturmaya devam ediyor. Önceki g

GÜNDEM 30.06.2014 16:55:00 0
Kapaklı

 

Kapaklı Belediyesi tarafından vatandaşların huzurlu ve keyifli bir Ramazan Ayı geçirebilmeleri amacıyla organize edilen Ramazan Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

 

 

 VANTROLOG GÖSTERİSİ BÜYÜLEDİ

Haftasonu saat 21.45’te başlayan Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde Recep Güven Çay Bahçesi’nde vatandaşlar için Hacivat&Karagöz oyunu sahnelenirken, saat 22.30’da da Vantrolog Cahit Kaşıkçılar, muhteşem gösterisi ile özellikle çocukların büyük beğenisini kazandı. Önceki gün gerçekleştirilen Ramazan etkinliklerine katılan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Tüm İslam Alemi tarafından heyecan ve coşkuyla karşılanan Ramazan Ayı, toplumsal yaşamımızda birlik, dayanışma, yardımlaşma duygularının egemen olduğu ve bu yönüyle birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine büyük katkı sağladığı bir aydır” dedi.

 

 

TÜM MÜSLÜMANLARIN RAMAZAN AYI’NI KUTLUYORUM

Ramazan Ayı’nın yaydığı maneviyatın birlik, dayanışma, hoşgörü ve barış ortamına da katkı sağlayacağına inandığını söyleyen Başkan İrfan Mandalı, “Kapaklı Belediyesi olarak halkımızın Ramazan Ayı'nı esenlikli bir biçimde geçirmesi için çalışmalar yürütüyoruz. Ramazan Ayı boyunca yoğunlaşan yardımlaşma ve dayanışmaların tüm yaşantımıza yayılmasını ve kimsenin yardım almaya ihtiyaç duymadan, muhtaç olmadan rahat bir yaşam süreceği bir dünya düzenine duyduğum özlemle, tüm hemşerilerimin ve tüm Müslümanların Ramazan Ayı’nı kutluyorum” diye konuştu.

 

 

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

5 Temmuz Cumartesi günü saat 17.30’da Mehteran Takımı’nın gösterisi ile devam edecek olan Kapaklı Belediyesi Ramazan Ayı etkinlikleri, saat 21.30’da Kapaklı’nın sevilen ses sanatçılarından Gökhan Meneşe’nin Türk Sanat Müziği konseri ile devam edecek. 18 Temmuz Cuma günü saat 12.15’te Kapaklı Merkez Camii ve Karaağaç Merkez Camii’nde Mevlid-i Şerif ile devam edecek olan Ramazan Etkinlikleri kapsamında 19 Temmuz Cumartesi günü saat 21.30’da da ‘Ramazan’ konulu konferans verilecek.

Haber / Gökhan YILMAZ