Jandarma'dan sigara kaçakçılarına tokat

Bölücü terör örgütü pkk'nın en önemli gelir kaynaklarından biri olan kaçak sigaranın satışını önlemeye yönelik mücadelesini sürdüren Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı

GÜNDEM 27.06.2014 20:35:00 0
Jandarma

Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ilçe genelinde kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde yüklü miktarda kaçak sigara ele geçirdi.

OPERASYON DÜZENLENDİ

Kapaklı ve Karaağaç'ta kaçak sigara satışını önlemek adına büyük bir mücadele örneği sergileyen Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri kaçak sigara satıcılarının korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Bir ihbarı değerlendiren ekipler ilçe merkezinde ev ve işyerlerine baskın düzenleyerek yaptığı aramalar sonunda bin 28  paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirildi. Ekipler ayrıca yapılan operasyon kapsamında da 91 adet cinsel performans artırıcı hap da ele geçirdi.

MÜCADELE DEVAM EDECEK

Kaçak sigara satışıyla ilgili olarak gözaltına alınan kişiler ifadeleri alınmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığına götürülürken, kaçak sigaralara da el konuldu. Yapılan baskında ele geçirilen kaçak sigaralar Çerkezköy Gümrük Müdürlüğü'ne teslim edildi. Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ülke ekonomisine ve insan sağlığına zararlı olan kaçak sigara ile mücadelelerine devam edeceklerini bildirdiler.