Emekli Çakıcı ve Dal'a veda yemeği

Babaeski Kaymakamlığınca, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden emekliye ayrılan Cemil Çakıcı ve Şube Müdürü Ahmet Dal'a veda yemeği düzenlendi.

GÜNDEM 20.06.2014 18:25:00 0
Emekli Çakıcı ve Dal

“YARDIMLAR DEVAM EDECEKTİR”

Tansa Kır Lokantası’nda düzenlenen veda yemeğine, Babaeski Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bayrak, Şube Müdürleri Ahmet Uzun ve Muzaffer Karaman, resmi kurumların daire amirleri, Okul Müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve mahalle muhtarları katıldı.Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, veda yemeğinde yaptığı konuşmada; “Kendisinin resmi kurumlarda tanıdığım kişiliklerde benim için özel bir yeri vardı kalbimde. Babaeski’ye hizmet için gösterdiği dayanışmayı ben hiçbir zaman unutamam. Onun için benim gönlümde kendisinin her zaman yeri vardır. Ben kendisine yeni yaşamında başarılar diliyorum. Ailesi ile sağlıklı huzurlu mutlu yıllar diliyorum ama emeklilik asla hizmetin sonu demek değildir. Cemil bey bize gelişleri ile fikirleri ile her zaman hizmet edecektir. Onun bizden ricaları bizim için bir emirdir. Onun bizi yönlendirmesi ile okullara yardımlarımız devam edecektir” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Babaeski Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ise; “Çalışmamız süresince kendileri ile çok uyumlu ve başarılı bir çalışma yürüttüğümüze inanıyorum. Bu süreç içerisinde kendileri yaşları ilerlemiş olmasına rağmen çalışma şevklerinden hiçbir zaman eksilme olmadığını gördüm. Her zaman kurumları ile ilgili her zaman kurumlarına gerekli dikkat ve özeni gösteren amir oldular. Zamanla ben kendilerine de söyledim yaklaşık 22 yıllık çalışma hayatlarında Babaeski’ye damgalarını vurdular. Tabi bu kadar uzun yıl kalıp ta bu kadar başarılı olmak her insana nasip olmaz ben onlara yaptıkları bu kadar güzel hizmetlerden dolayı Babaeski halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.   

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden emekliye ayrılan Cemil Çakıcı ve Şube Müdürü Ahmet Dal’da, kendileri için düzenlenen veda yemeğinden dolayı birer teşekkür ederek, yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bayrak, Şube Müdürleri Ahmet Uzun ve Muzaffer Karaman’a başarılar dilediler. Düzenlenen veda yemeğinde, Babaeski Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı ve önceki dönem İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hürriyet Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden emekliye ayrılan Cemil Çakıcı ve Şube Müdürü Ahmet Dal’a, başarılı hizmetlerinden dolayı birer plaket takdim ettiler.

Çakıcı ve Dal, gece süresince gelen konukların masalarını ziyaret ederek, kendilerini yalnız bırakmadıklarından dolayı teşekkür ettiler. Duygu dolu anların yaşandığı gece, çiftlerin pistte dansı ve oyun havaları eşliğinde son buldu.