AK Partili Orhan'ın koltuğu sallantıda

AK Parti teşkilatlarında 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında yeniden yapılanma çalışmaları devam ediyor. 2015 seçimlerine hazırlık olarak teşkilatlara taze kan getirilmesi şeklinde değerlendirilen

GÜNDEM 20.06.2014 17:35:00 0
AK Partili Orhan

Ahmet Kambur’un istifası sonrası AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı’na Ahmet Akçay’ın atanmasının ardından gözler, İlçe Teşkilatlarına çevrildi. İddialara göre AK Parti İşl Yönetimi, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan’ın yerine de yeni bir isim arayışı içine girdi.

EN GÜÇLÜ ADAYLAR DEMİR VE KARADENİZ

Bilindiği üzere Ahmet Kambur’un istifasının ardından AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı görevine Has Parti’den AK Parti’ye geçiş yapan Ahmet Akçay getirilmişti. Siyasi kulislerde dolaşan bir diğer iddia ise Akçay’ın, Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı’na kendisi gibi Has Parti’den AK Partiye geçiş yapan Tahir Eke ve Hüseyin Şenses’in getirilmesine daha sıcak bakıyor. Konuşulan isimler arasında en fazla adı geçen isimler ise Ömer Karadeniz ve İrfan Demir oldu. İddialara göre AK Parti İlçe Başkanlığı’na en yakın isimlerden biri olan İrfan Demir’in göreve seçilmesi halinde tüzük gerektirirse Belediye Meclis Üyeliği’nden istifa etmesi gerekecek.

DEMİREL DE KOLLARI SIVADI

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı için adı geçen bir diğer isim ise Şakir Demirel. İddialara göre Şakir Demirel, şimdiden ilçe başkanı olabilmek için kolları sıvadı. Kapaklı siyasi kulisleri, bu beş adaydan birinin gelecekteki Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı olmasına kesin gözüyle bakıyor. AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı’ndaki bu değişimin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce gerçekleşeceği tahmin ediliyor.

Haber / Ahmet KARDEŞ