Küçük afacanlar hünerlerini sergilediler

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde faaliyet gösteren Özel Afacan Çocuk Yuvası önceki gün 'Yılsonu Şenliği' düzenlendi. Okul bahçesinde düzenlenen yılsonu etkinliğine çocukların ailel

GÜNDEM 17.06.2014 19:37:00 0
Küçük afacanlar hünerlerini sergilediler

TEŞEKKÜR ETTİ

Özel Afacan Çocuk Yuvası’nın “Yılsonu Şenliği” saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.  Ardından Özel Afacan Çocuk Yuvası Sorumlu Müdürü Güniz Güven bir konuşma yaptı. Yorucu bir eğitim ve öğretim yılını geride bıraktıklarını belirten Güven” Yarınımızın teminatı olan ve bizlere emanet edilen bu yavrularımızı en iyi şekilde yetiştirmenin gayreti içindeyiz. Bu vesile ile etkinliğimize katılarak bu mutluluğumuzu bizlerle paylaştığınız için bütün konuklarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

KEPLERİNİ HAVAYA ATTILAR

Programda drama, müzik ve dans gösterileri ağırlıkta olurken, büyük bir ustalıkla rollerini oynayan minik öğrenciler izleyenlerin gönüllerini fethettiler. Sevgi dolu kalplerin ve cıvıl cıvıl seslerin bir araya geldiği şenlikte yaptıkları birbirinden güzel çalışmaları sergileyen tiyatro ve koro gösterileri sunan minikler performansları ile büyük alkış topladı. Öğretmenlerinin gözetiminde maharetlerini sergileyen ve öğrendiklerini en iyi şekilde sahneye yansıtan öğrencilerin gösterilerinde ailelerinin daha heyecanlı oldukları gözlendi. Program sonunda minikler marşlar eşliğinde keplerini havaya atarken, mutlulukları yüzlerine yansıyan öğrenciler bu mutlu anlarını anneleriyle yaşadılar.

Haber/Ahmet KARDEŞ