Milli Eğitim'deroller değişti

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan merakla beklenen haber geldi. Ülke genelinde birçok İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine yeni atamalar yapıldı. Yapılan atamalar Kapaklı ve Çerkezköy'de de etki

GÜNDEM 9.06.2014 18:02:00 0
Milli Eğitim

Ülke genelinde Milli Eğitim Bakanlığı’nca yapılan İlçe Milli Eğitim Müdürleri atamaları kapsamında Kapkalı ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürleri de değişti.

ESKİ GÖREVİNE GERİ DÖNDÜ

Kapkalı’nın ilçe olması ve Kurucu Kaymakam Aslı Aynaoğlu Kuzulu’nun göreve başlamasının ardından ataması yapılan ilk kurum amiri olan İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Yüksel, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan İlçe Milli Eğitim Müdürleri atamaları kararnamesi kapsamında görevden alınarak yerini, İstanbul Beşiktaş Org. Kami Güzey İlkokulu Müdürü Erhan Sancar’a bıraktı. Suat Yüksel, Kapaklı Belediyesi Ortaokulu’ndaki müdürlük görevine geri dönecek. 

ERDOĞAN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

Yapılan yeni atamalar kapsamında 13 yıldır Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Ahmet Hamdi Zenginal da yerini, bir dönem Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yapan, daha sonra ise Atatürk İlkokulu’ndaki müdürlük görevine geri gönderilen Hüseyin Erdoğan atandı. Ahmet Hamdi Zengial da İl Milli Eğitim Müdürlüğü2nde Eğitim Uzmanı olarak görev yapacak. 

3 İL YARDIMCISININ YERİNE 5 YENİ İSİM ATANDI

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan atamalardan Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları da etkilendi. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Sadi Esenkal, Hasan Basri Kuzu ve İsmail Bağlar görevlerinden alınırken, yerlerine, Fahri Kırmızı, İlhan Koçer, Veysel Çalık, Behçet Güdü ve Asım Arvas atandı. Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Mutlu’nun yerine Şarköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünal Mamur, Ünal Mamur’dan boşalan Şarköy İlçe milli Eğitim Müdürlüğü’ne de Mümin Bayır atandı. Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Okumuş’un yerine Mustafa Güçlü atanırken, Muratlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Topçu’nun yerine de İsmail Kurban atandı. 

Haber / Ahmet KARDEŞ