Kayıp 3 çocuktan biri daha bulundu

Tekirdağ'da 3 gün önce girdikleri Ergene Nehri'nde akıntıya kapılarak kaybolan çocuklardan ikisinin arama çalışmaları başladı. Ergene Nehri'nde kaybolan 3 çocuktan birinin daha cesedine ulaşıldı.

GÜNDEM 9.06.2014 17:48:00 0
Kayıp 3 çocuktan biri daha bulundu

ÇALIŞMALAR KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Muratlı’ya bağlı Aşağısevindikli Mahallesi'nde Ergene Nehri'nde kaybolan 3 çocuktan Efe Baybüre’nin cansız bedeninin bulunmasının ardından, Umut Buğra Yonat ve Bahadır Sarı'yı arama çalışmaları tekrar başlatıldı. 3 günden bu yana süren çalışmalarda dalgıç ekipleri ve AFAD, Ergene Nehri'nde dün bıraktıkları arama çalışmalarına, bugün sabah saatlerinde kaldığı yerden başladı. Yağışların sona ermesinin ardından Ergene Nehri'nde su seviyesi 3 metreye yakın çekilirken, 2 çocuğun acılı ailesinin ve yakınlarının nehir kenarında bekleyişleri sürüyor.

 

 

ACILI AİLE SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu da sabahın erken saatlerinde arama bölgesine giderek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ergene Nehri'nde kaybolan 3 çocuktan Bahadır Sarı'nın cesedi de, dün AFAD polis ve jandarma ekiplerinin arama ve çalışmaları sonucu bulundu. İlçeye bağlı Ballıhoca köyünde kum ocakları mevkiinde dere yatağında bulunan Sarı'nın cesedi, ekiplerce çıkarıldı. Oğullarının bulunduğu haberini alan acılı aile, sinir krizleri geçirdi. Kaybolan Umut Buğra Yanat'ı arama çalışmaları devam ediyor.

Haber / Seyit SÜREN