Gülerçin Koleji'nde mezuniyet coşkusu

Özel Çerkezköy Koleji bu yıl düzenlediği geleneksel mezunlar buluşması ve pilav günü mezuniyet töreninde beşinci mezunlarını verdi. Okulun Konferans salonunda düzenlenen programa Çerkezköy Belediye Ba?

GÜNDEM 7.06.2014 19:13:00 0
Gülerçin Koleji

ÖZEL OKULLAR ARASINDA İLK YİRMİDEYİZ

Program Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Daha sonra ise Gülerçin Eğitim Kurumları Müdürü Süleyman Sezgin bir konuşma yaptı.Sezgin, “Okulumuz verdiği eğitim ve sosyal faaliyetleriyle Türkiye’de özel okullar arasında ilk yirmide yer aldı.Okulumuz eğitime önce ilk okul, orta okul ve ana okulu ile ve sonrada Anadolu lisesini dahil ederek eğitim vermeye başladı.Anadolu lisemizin ilk mezunlarını da bu yıl veriyoruz.Eğitimlerimizi öğrencilerimize ruh ve beden diliyle vererek geleceğe hazırlıyoruz.Çocuklarımız geleceğe bırakacağımız en büyük mirasımız ve yetişmiş insanlardır. Mezun olan öğrencilerimize de öğretim hayatlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

 

DAHA YÜZLERCE MEZUN VERECEĞİZ

Gülerçin Koleji Kurucusu Bülent Gülerçin’de programda konuşma gerçekleştirdi. Okulun verdiği beşinci mezunlardan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Gülerçin “ Bu bizim beşinci mezuniyet yılımız. Okulumuzda bugüne kadar yüzden fazla öğrenciyi mezun ettik. Daha yüzlerce öğrenciyi mezun edeceğiz. Burada öğrencilerimize iyi bir eğitim verdik ve veriyoruz. Okulumuz sınavlarda başarılı oldu ve olmaya da devam edecek. Her  sınav da birincilikler okulumuzdan çıktı. Bu gün mezunlar buluşması pilav günü etkinliği altındaki yıl sonu mezuniyet törenimize katılan tüm velilerimize de ayrıca teşekkür ediyor,mezun olan çocuklarımızı yeni yaşamlarında da başarılar diliyorum” dedi.

GÜLERÇİN BAŞARILI BİR OKULUMUZ

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal’da Gülerçin’den sonra yaptığı konuşmada  “Gülerçin Koleji ilçemizin ilk özel okuludur. Bu yıl beşinci mezunlarını vermesinden dolayı da mutluluk duyuyoruz. Türkiye genelinde mezunları ilk üniversite sınavlarında bire giren öğrencilerdir. Gülerçin Koleji’nin başarılı eğitim kadrosunu tebrik ediyor,mezun olan çocuklarımıza yeni yaşamlarında ve ailelerin mutluluk diliyorum” dedi.

 

 

OKULUN ESKİ MEZUNLARI ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Daha sonra programda Gülerçin Koleji’nin dönem mezunları adına birer öğrenci konuşma yaptı. 2013-2014 yılı mezunları adına Merve Ayca Duman,2012-2013 mezunları adına Ahmet Aslı Güleç,2011-2012 mezunları adına Cansel Etyemez,2010-2011 mezunları adına Fatih Alışık,2009-2010 mezunları adına da Hande Akman konuştu. Konuşma yapan öğrenciler Gülerçin Kolejin’de iyi eğitim aldıklarını  ve her öğretmenin öğrenciler üzerinde ayrı bir emeği bulunduğunu ve “iyi ki buradan mezun olmuşuz” diye konuştular. Programın devamında ise 2013-2014 yılı okul birincisi Münevver Dilara Alışık konuşma gerçekleştirdi. Duygulu anlar yaşayan Alışık göz yaşlarına da hakim olamadı.

25 ÖĞRENCİ MEZUN OLDU

Gülerçin Koleji’nden bu yıl Anadolu Lisesinden bu yıl 25 öğrenci mezun oldu. Mezun olan öğrencilere diplomaları ve hediyelerini ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal,Gülerçin Kurucusu Bülent Gülerçin,Gülerçin Eğitim Kurumları Müdürü Süleyman Sezgin ve Okul Müdür Yardımcısı Tuba Zenginal verdi.Diploma töreni sonunda öğrenciler keplerini alkışlar eşliğinde havaya atarken, mezun olan öğrencilerin aileleri ise çocuklarının mutluluğuna ortak olarak okul yöneticileri ile fotoğraf çektirip günü ölümsüzleştirdiler.

Haber/Seyit SÜREN