Otoyolda zincirleme kaza

İstanbul Bağcılar TEM otoyolu Edirne istikametinde, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen trafik kazasında 3 araç birbirine girdi. Kazada ters dönen Tır'ın sürücüsü de yaralandı.

GÜNDEM 6.06.2014 18:29:00 0
Otoyolda zincirleme kaza

TIR TERS DÖNDÜ

Kaza, dün saat 01.30 sıralarında TEM otoyolu Edirne istikameti İstoç ayrımında meydana geldi. Gece saatlerinde İstanbul’da etkili olan yağış kazaları da beraberinde getirdi. Mehmet Beşir Özşahin yönetimindeki 34 ZJ 782 plakalı Tır, kayganlaşan otoyolda sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu ters döndü. Yaralı sürücü çevredeki vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı.

DURAN KAMYONETE ÇARPTI

Edirne istikametinde seyir halinde olan 41 U 6062 plakalı kamyonet ise Tır kazası sebebiyle durdu. Dörtlüleri yanık bir şekilde duran kamyonete Adapazarı’ndan Almanya’ya gittiği öğrenilen gurbetçi Hidayet Cengiz duramayarak arkadan çarptı. Gurbetçi ailenin bulunduğu otomobilde maddi hasar meydana geldi. TEM Otoyolu Edirne istikametinde uzun kuyruklar oluştu. Trafik polisleri trafik akışını kontrollü bir şekilde sağladı. Araçların kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Haber / Gökhan TEKER