Malkara'da mevsimlik çiçek ekimine başlandı

Malkara Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından havaların ısınmasıyla birlikte Malkara'nın birçok noktasına çiçek ekimi yapıldı.

GÜNDEM 1.06.2014 14:51:00 0
Malkara

BİR ÇOK NOKTAYA EKİLECEK

İlçede bulunan park, yeşil alan, refüj ve kavşaklara ekilen 35 bin adet mevsimlik çiçek türleri içerisinde petunya, begonya, kadife, ateş, vapur dumanı ve mine çiçeği türleri bulunuyor. 750 adet sardunya ve 500 adet bodrum papatyasının da ilçede bulunan birçok noktaya ekilmek üzere satın alındığı kaydedildi. 

ŞEHRE GÜZEL GÖRÜNÜM VERECEK

Mevsimlik çiçekler, 100. Yıl Parkı, Kurtuluş Parkı, Şehir Parkı, Şehitlik (Abide) Parkı, Malka-ra Belediyesi yanındaki Öner Büfe Çay Bahçesi, 14 Kasım ve İnönü Caddelerinin kesiştiği noktadaki Ayçiçeği heykelinin yer aldığı yeşil alan, Garden Cafe Park, Öztrak Parkı, Yağlı Tohumlar Kooperatifi karşısında yer alan park, Hurşit’in Kavaklığı yanındaki park, Belediye Düğün Salonu arkasında yer alan Ada Cafe Park, 19 Mayıs Parkı, Atatürk Bulvarı üzerin-deki refüjler, Atatürk Bulvarı girişindeki yeşil alan, Şehit Temizer Caddesi üzerindeki refüj-ler, Şehit Temizer Caddesi girişindeki yeşil alan ile Kozyörük, Balabancık ve Sağlamtaş Mahallelerindeki yer alan parklara ekildi.