Öğrenciler deprem konusunda bilgilendirildiler

Edirne Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü ile Edirne Roman Eğitim Gönüllüleri Derneği 'Okullar Hayat Bulsun' projesi kapsamında Fevzipaşa İlkokulunda 'Deprem' konulu bilgilendirme toplantısÄ

GÜNDEM 1.06.2014 14:49:00 0
Öğrenciler deprem konusunda bilgilendirildiler

SEMİNER VERİLDİ

Fevzipaşa İlkokulu’nda düzenlenen toplantıya çocuklarıyla birlikte aileler de katıldı. Önceden planlanmış olan toplantıya son günlerde yaşanan depremin ardından özellikle aileler ilgi gösterdi. Eğitimin sadece okul eğitiminden ibaret olmadığı düşüncesinden yola çıktıklarını kaydeden Edirne Roman Eğitim Gönüllüleri Dernek Başkanı Turan Şallı toplumun bilinçlenmesi noktasında da çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi. 

Şallı, "Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında gerçekleştirilen toplantıda ‘Deprem öncesi, deprem sırasında ve sonrasında yapılması gerekenler’ adlı toplantıya ev sahipliği yaptık. Gerçekleştirdiğimiz seminerin aynı zamanda sosyal sorumluluk olduğunun bilincindeyiz. Ülkemizde olduğu kadar dünyanın hiçbir ülkesinde olmasını istemediğimiz depremler doğanın bir gerçeğidir. Seminere katılan anne ve babalar sonunda özellikle böyle bir seminerin yapılmasında etken rol oynayan derneğimize teşekkürlerini sundu. Seminerde bizleri ve aileleri bilgilendiren, Edirne Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü görevlisi ve aynı zamanda derneğimizin başkan yardımcısı Sezgin Kaplan’a teşekkür ediyoruz" dedi.