Müftü Kotan'dan Kaymakam Kuzulu'ya teşekkür ziyareti

Mübarek üç aylar kapsamında İlçe Müfütülüğü'nce gerçekleştirilen tüm etkinliklere katılan Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu'ya teşekkür ziyaretinde bulunan İlçe MÃ

GÜNDEM 27.05.2014 18:46:00 0
Müftü Kotan

Kapaklı İlçe Müftüsü Ali Kotan, dün saat 10.00’da Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’ya makamında bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

MİRAÇ KANDİLİ’Nİ KUTLADI

Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu’nu makamında ziyaret eden İlçe Müftüsü Ali Kotan, “Kaymakamımız içinde bulunduğumuz mübarek üç aylar kapsamında gerçekleştirdiğimiz tüm programlara teşrif etti. Bizlerden hiçbir desteğini esirgemedi. Bu kapsamda hem kendisine desteklerinden dolayı teşekkür etmek, hem de Miraç Kandili’ni kutlamak için bu ziyareti gerçekleştirmek istedik” ifadelerini kullandı.

TABLO HEDİYE ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu ise, İlçe Kaymakamlığı olarak yalnız İlçe Müftülüğü’nün değil, tüm kurumların her zaman yanlarında olduklarını ve ellerinden geldiğince tüm çalışmalarına destek vermeye çalıştıklarını kaydetti. Ziyarete İlçe Müftüsü Ali Kotan tarafından Kaymakam Aslı Aynaoğlu Kuzulu’ya bir adet teşekkür plaketi ve bir adet de tablo hediye edildi.

Haber / Ahmet KARDEŞ