6. yıl mezunlarına coşkulu kutlama

Çorlu Cemile Yeşil Anadolu Lisesi 2013-2014 eğitim öğretim dönemi sonunda 6'ncı kez mezunlarını verdi. Mezun olan öğrenciler, kendileri için düzenlenen törende doya sıya eğlendi.

GÜNDEM 26.05.2014 15:25:00 0
6. yıl mezunlarına coşkulu kutlama

KATILIM YOĞUN OLDU

Bu yıl kuruluşunun 9'uncu yılını tamamlayan Çorlu Cemile Yeşil Anadolu Lisesi Okulu 6. mezunlarını önceki gün düzenlenen törenle verdi. Mezuniyet törenine Çorlu Cemile Yeşil Anadolu Lisesi kurucusu olan Mahmut Yeşil de katıldı. Törende, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Okumuş, Ergene İlçesi Milli Eğitim Müdürü, Cemile Yeşil Anadolu Lisesi okul müdürü, öğretmenleri, Çorlu'da bulunan diğer okul müdürleri, öğretmenleri ve çok sayıda öğrenci velisi de hazır bulundu.

 

 

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Mezuniyet Töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Açılış konuşmalarının ardından okulu derece ile bitiren öğrencilere okul kurucusu Mahmut Yeşil ödüllerini verdi. Dereceye giren öğrenciler, ödüllerini aldıktan sonra tüm mezunlar sınıflarına göre okul öğretmenlerinden temsili mezuniyet belgelerini aldı. Keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutlayan öğrencilere ve katılımcılara daha sonra ikramlarda bulunuldu.

Haber / Ahmet KILAVUZ