Jandarma'dan terör örgütüne bir darbe daha

Bölgede kaçak sigaranın satışını önlemeye yönelik çalışmalarını sürdüren Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipler

GÜNDEM 24.05.2014 16:07:00 0
Jandarma

Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri tarafından önceki gün bir araçta yapılan aramada 100 karton kaçak sigara ele geçirildi.

SİGARA KAÇAKÇILIĞIYLA MÜCADELEYE DEVAM EDİLİYOR

Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı’nın, terör örgütü pkk'nın en önemli gelir kaynaklarından biri olan sigara kaçakçılığına yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çerkezköy-Pınarça Yolu üzerinde Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince durdurulan bir araçta yapılan aramada bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. 

 

 

ŞÜPHELİ TUTUKSUZ YARGILANACAK

Pınarça yolu üzerinde durdurulan araçta yapılan aramada bulunan kaçak sigaralara Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri tarafından imha edilmek üzere el konuldu. Jandarma ekiplerince gözaltına alınan araç sürücüsü ise ifadesinin alınmasının ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 

Haber / Ahmet KARDEŞ