AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı ziyaretlerini sürdürüyor

Çerkezköy İlçe Teşkilatı İlçe Başkanı Reşat Bahar beraberinde ilçe yönetim kurulu üyeleri Hasan Tüfekçi, Kamil Çetintaş, Halit Er, Kamil Yiğit, Ercan Erdoğan, Kılıç Karataş,ve Musta

GÜNDEM 16.05.2014 15:58:00 0
AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı ziyaretlerini sürdürüyor

Çerkezköy İlçe Teşkilatı İlçe Başkanı Reşat Bahar beraberinde ilçe yönetim kurulu üyeleri önceki gün de ziyaretlerini sürdürdü.

KAPAKLI’NIN TAPU İŞLERİ ARTIK KAPAKLI’DA YAPILIYOR

İlk Ziyaret Çerkezköy İlçe Tapu Müdürlüğüne yapıldı. AK Parti Heyetini Müdürü Raziye Mutlu ağırladı. Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, Tapu Müdürü Raziye Mutlu başta olmak üzere Tapu Müdürlüğü personelinin her zaman vatandaşlara yardımcı olduğunu ve tapu işlerinin Çerkezköy’de aksamadan yürütülmesi nedeniyle teşekkür etti. Bahar; Çerkezköy Tapu Müdürlüğünün çalışmalarının bölgeye örnek olduğunu belirtti. Başkan Bahar Mutlu’nun çalışmalarını takdir ettiklerini ve kendisini desteklediklerini söyledi. Tapu Müdürü Raziye Mutlu da Kapaklı’nın ilçe olmasıyla birlikte kapaklı Tapu Müdürlüğünün de kurulduğunu ve Kapaklı İlçesinin Tapu işlerinin Kapaklı tapu Müdürlüğü tarafından yürütüldüğünü söyledi. Mutlu, bu nedenle aşırı iş yoğunluğunun normale döndüğünü belirtti. Mutlu ziyaret nedeniyle AK Parti İlçe Yönetimine teşekkür etti.

 

 

İKİNCİ ZİYARET VERGİ DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ'NE YAPILDI

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ve beraberindeki AK Parti ilçe yönetimi İlçe Tapu Müdürlüğü ziyareti sonrası ikinci ziyaretini Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne gerçekleştirdi. AK Parti heyeti Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek ve Müdür Yardımcısı Reşat Çakır tarafından karşılandı. Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade etti ve sonra çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Reşat Bahar 26 Şubat’ta göreve geldiklerini ve seçim süreci yoğun olduğundan ziyaretleri seçim sonuna ertelediklerini söyledi. Başkan Bahar, Çerkezköy Vergi Dairesinin başarılı çalışmalar yaptığını ve çalışmaları takdirle karşıladıklarını söyledi.

 

 

ÜÇÜNCÜ ZİYARET SOSYAL YARDIMLAŞMA VAKFI OLDU

Ardından Sosyal Yardımlaşma Vakfı Çerkezköy İlçe Müdürlüğü ziyaret edildi ve burada Başkan Reşat Bahar Vakıf Müdürü Nuray Koç’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve çalışmaların başarılı şekilde yapılmış olması nedeniyle tebrik etti ve bundan böyle de başarılı çalışmalar yapacaklarına inandıklarını ve kendilerini desteklediklerini söyledi.

 

 

DÖRDÜNCÜ ZİYARET MAL MÜDÜRLÜĞÜNE GERÇEKLEŞTİ

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı daha sonra Çerkezköy Mal Müdürlüğünü ziyaret etti. Mal Müdürü İlhami Taşkın AK Parti heyetinin ziyaretinden memnunluk duyduğunu ve görevlerin de başarılar dileyerek, “Çerkezköy Mal Müdürlüğü olarak görevimizi en iyi şekilde yürütüyoruz. Biz Bağımsız Mal Müdürlüğüyüz. Sıkıntılarının bulunmadığını da ifade etti. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar da “Mal Müdürlüğü olarak sizler para veren Vergi Dairesi Müdürlüğü de para toplayan kurumlar olduğunuzu biliyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarının giderlerini karşılama ve maaşlarını ödemek sizler sizlerin işi. Siz de kurum olarak önemli bir görev yapıyorsunuz. Çalışmalarınızda başarılı olduğunu görüyoruz. Çalışmalarınızın destekçisiyiz” dedi.

 

 

SON ZİYARET İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ’NE YAPILDI

AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi Mal Müdürlüğünden sonra Çerkezköy İlçe Müftülüğünü ziyaret etti. Müftü Tuna’da AK Parti heyetine ziyaret için teşekkür etti, Reşat Bahar ve ekibine başarılar diledi. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, Müftü Tuna’nın Çerkezköy’e gelmesinden bu yana gerçekleştirdiği çalışmaları takdirle karşıladıklarını söyledi. Bahar, özellikle bu yılki kutlu Doğum haftası etkinliklerinin önceki yıllara göre daha bir anlamlı şekilde kutlanmasına ve büyük kitlelerin etkinliklere katılmasını sağlamış olmalarından da mutluluk duyduklarını belirtti, başarılı çalışmaların devam etmesini istediklerini söyledi. Müftü Tuna da Müftülük olarak gerçekleştirdikleri İstişare Kurulu ile ilçe halkının dini bilgilerini ve duygularının üst seviyeye çıkartmak için hazırladıkları program dahilinde önemli bir çalışma yaptıklarını ve bu yöndeki çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Haber / Seyit SÜREN