Tekirdağ İŞKUR Namık Kemal Üniversitesi Proje Günlerinde

Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü'nün Namık Kemal Üniversitesi "Araştırma Geliştirme ve Proje Günleri" kapsamında Üniversitesi rektörlük fuay

GÜNDEM 15.05.2014 19:07:00 0
Tekirdağ İŞKUR Namık Kemal Üniversitesi Proje Günlerinde

HEDEF İŞ BİRLİĞİNİ ARTIRMAK

Namık Kemal Üniversitesi Bilimsel araştırma ve Projeler birimi (BAP) Koordinatörlüğünde düzenlenen proje günlerinde; Tekirdağ İŞKUR öğrenci, iş arayan, işveren, engelli ve çalışanlara yönelik geliştirmiş olduğu projeleri katılımcılara ulaştırarak kamu ve özel sektörle işbirliğini daha da arttırmayı hedefliyor. 14-15 Mayıs tarihlerinde iki gün boyunca sürecek etkinliklerde görevli iş ve meslek danışmanları akademisyen, öğrenci, bilim adamı, sanayici, bürokrat ve sanatçılarla buluşarak İŞKUR’un faaliyetlerini tanıtacak ve yeni fikir ve projelerin oluşturulmasında da katkıda bulunacak.

TEKİRDAĞ VALİSİ İŞKUR STANDINI ZİYARET ETTİ

Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR)  İl Müdürlüğü’nün Namık Kemal Üniversitesi rektörlük fuaye ve sergi salonunda açmış olduğu stant Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya tarafından ziyaret edildi. Ziyarette Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Şerafettin Küçük Vali YERLİKAYA’ya İŞKUR’un son dönemde gerçekleştirmiş olduğu etkinliklerden bahsetti. Araştırma geliştirme konularında diğer kamu kurum ve kuruluşlarla halen süregelmekte olan işbirliğinin yoğunlaşarak devamının verilen hizmetlerin etkinliğinde ve kalitesinde çok olumlu etkilerinin olacağını söyledi.

Haber / Merve ERDUĞAN