Satranç Şampiyonu'ndan Kaymakam'a ziyaret

Türkiye Şampiyonasında Tekirdağ'ı temsil edecek olan; Tekirdağ'da düzenlenen Yıldızlar satranç turnuvası birincisi Taha Mert Dönmez Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı ziyaret etti. Kay

GÜNDEM 15.05.2014 19:04:00 0
Satranç Şampiyonu

Tekirdağ’da düzenlenen Yıldızlar satranç turnuvası birincisi Tepe Ortaokulu öğrencisi Taha Mert Dönmez ve okul yönetimi Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret etti. Taha Mert Dönmez 26-30 Mayıs tarihleri arasında Türkiye Şampiyonasında Tekirdağ’ı temsil edecek.

SATRANÇ ÖNEMLİ

Ziyarete Tepe Ortaokulu Müdürü Fahrettin Karaman, Okul Aile Birliği Başkanı Naz Erdoğan, yönetim kurulu üyeleri Şenay Kırmızıgül, Emine Karaca, satranç öğretmeni Remzi Yakut ile Tekirdağ birincisi Taha Mert Dönmez katıldı.

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “Öğrencimizi yakalamış olduğu başarıdan dolayı kutluyorum. Hocalarını ve öğretmenlerine öğrencinin bu başarısından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kubilay, çocukların spor branşlarının yanı sıra satranç ile de ilgilenmelerinin önemli olduğunu söyledi. Kubilay “ Santranç, zihinsel gelişmeyi sağlaması bakımından da önemlidir” dedi.

TAHA’YI KUTLUYORUM

Okul Müdürü Fahrettin Karaman da “ Okulumuz öğretmeni Remzi Yakut hocamız satranç kategorisinde başarılı öğrenciler yetiştiriyor. Okulumuzun başarılı öğrencisi olan Taha Mert Dönmez de başarılarına bir yenisini daha eklemiştir. Kendisini, öğretmenlerini ve ailesini kutluyorum”  diye konuştu.

HEDEFİ DOKTOR OLMAK

Tekirdağ birincisi Taha Mert Dönmez, Kalp ve Damar Cerrahı olmak istediğini söyledi. Dönmez,  “Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında ilimizi ve Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum. Ayrıca güzel bir derecede alacağım. Benim bu başarıma ortak olan herkese de teşekkür ediyorum” dedi

Haber / Gökhan TEKER