Sinema keyfini sevdiler

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi 'Sakatlar haftası' dolayısıyla hazırladığı etkinlikler kapsamında dernek üyelerine konferans salonun da önceki gün ve dün sinema gösteriminde bul

GÜNDEM 15.05.2014 18:47:00 0
Sinema keyfini sevdiler

ÜYELERİMİZE SİNEMA KEYFİNİ YAŞATMAK İSTEDİK

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya etkinlikler kapsamında dernek üyelerine sinema keyfini de yaşatmak istediklerini belirterek, “Derneğimiz üyesi bedensel ve zihinsel engelli kardeşlerimizin sinema keyfini de doyasıya yaşamasını istedik ve bu nedenle hafta etkinliklerimiz kapsamında programladığımız Sinema günleri kapsamında derneğimizin konferans salonunda iki gün ard arda 14.00-15.30 saatleri arasında sinema filmi gösterimleri gerçekleştirdik. Salı günü ilkini Çarşamba günü de ikincisini gerçekleştirdiğimiz sinema günleri etkinliğimizin ilk günü katılım az oldu ve bu nedenle üzüntü duymuştuk. Ancak ikinci gün yoğun bir talep olması ve salonun dolması bizleri sevindirdi” diye konuştu.

 

 

ÜYELERİMİZLE TAM BİR BÜTÜNÜZ

Başkan hayrettin Çetinkaya, dernek yönetimi olarak dernek üyeleriyle birlik ve beraberlik içinde tam bir bütün olduklarını da belirterek, “Amaç burada dernek üyelerimizin daha da sosyalleşmelerine katkı sağlamak ve aynı zamanda doyasıya sinema keyfini çıkarmaları idi ve bunu da dernek yönetimi olarak gerçekleştirdiğimize inanıyoruz. Dernek üyelerimizde sinema günlerini sevdiklerini ve bunun içinde bizlere bu etkinlik nedeniyle ayrıca teşekkür etmeleri ve memnun ve de mutlu olduklarını ifade etmeleri yönetim olarak bizleri de çok mutlu etti. Bizim için önemli olan dernek üyelerimizin mutluluğudur. Bizler onlar için varız. Biz Dernek yönetimi olarak üyelerimizle tam bir bütünüz. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için mücadele ediyoruz.”dedi.

Haber / Seyit SÜREN