Erbay Caddesi sakinlerine belediyeden müjde

Caddelerinde durak olmaması ve kaldırım çalışmalarının yarım bırakılması nedeniyle şikayetlerini dile getiren Kapaklı Erbay Caddesi esnafı ve sakinlerine Belediye Fen İşleri Müdürlüğü yetki

GÜNDEM 15.05.2014 18:34:00 0
Erbay Caddesi sakinlerine belediyeden müjde

Kapaklı Erbay Caddesi esnafı yaklaşık iki ay önce başlanan kaldırım çalışmalarının yarıda bırakıldığını belirterek mevcut durumun işlerini olumsuz etkilediğini öne sürdü.

İŞLERİMİZ OLUMSUZ ETKİLENİYOR

Daha önce Sarı Minibüsler ile ilgili sıkıntılarını dile getiren Erbay Caddesi esnafı ve sakinleri şimdi de yaklaşık iki ay önce başlanan kaldırım çalışmalarının hala neticelendirilmemesinden şikayet etti. Kaldırımların kazıldığını fakat yapımına henüz başlanmadığını ifade eden Erbay Caddesi esnafı, “En ufak bir yağışta dükkânlarımızın önü çamur içinde kalıyor. Bu da işlerimizi olumsuz etkiliyor” dedi.

VEBALİNİ KİM ÖDEYECEK?

İnsanların kaldırım olmadığı için yolun ortasından yürümek zorunda kaldığını ifade eden Erbay Caddesi esnafı ve sakinleri, “Allah korusun. Yarın öbür gün burada meydana gelebilecek bir kazada bir kişi hayatını kaybederse bunun vebalini kim nasıl ödeyecek” diyerek, caddelerindeki kaldırım yapım çalışmalarının en kısa sürede tamamlanmasını temenni etti.

ÖNCE CADDEYİ ASFALTLAYACAĞIZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise “Erbay Caddesi’nde bozuk olan kaldırımların kazım işlemleri tamamlandı. Kaldırım bordür döşeme çalışmaları ise tamamlanmak üzere. Belediyemiz bundan sonraki süreçte Erbay Caddesi’nde asfaltlama çalışması yapacak. Yaklaşık bir ay içinde asfaltlama çalışmasını tamamlamayı hedefliyoruz. Asfaltlama çalışmasının tamamlanmasının ardından da kaldırım yapım çalışmasını gerçekleştireceğiz” dedi.

IŞIKLANDIRMA DA YAPILACAK

Erbay Caddesi sakinlerine bir de müjdeli haber vermek istediklerini kaydeden Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl Yıldız Kent mevkiinde dekoratif ışıklandırma çalışması yapmıştık. Bu çalışmamız taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmıştı. Aynı çalışmayı Erbay Caddesi’nde de yapacağız. Fakat bunun için TREDAŞ’tan izin almamız gerekiyor. İzin alınır alınmaz bu çalışmayı da Erbay Caddesi’nde gerçekleştireceğiz” diye konuştu.    

Haber / Ahmet KARDEŞ