Yollar şehrin aynasıdır

İlçedeki asfaltlama çalışmalarını sürdüren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, bir şehrin aynasının yolları olduğunu söyledi. Başkan Mandalı, "Bir şehrin büyüklüğÃ

GÜNDEM 14.05.2014 20:29:00 0
Yollar şehrin aynasıdır

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin muhtelif noktalarında gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediliyor.

BİRÇOK SOKAKTA ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Cumhuriyet Mahallesi Mithat Paşa Caddesi’ne bağlı sokaklarda asfaltlama çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “Başar Sokak, Arda Sokak, Bora Sokak, Barış Sokak ve Yeni Cami Caddesi’nde çalışmalar sürüyor” açıklamalarında bulundu. Yetkililer, şehrin büyük bir kısmında ise asfaltlama çalışmalarının tamamlandığını dile getirdi.

1 METREKARE DAHİ BOZUK YOL KALMAYACAK

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ilçede asfaltlama çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini ifade etti. Yolun, bir şehrin aynası olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Yol medeniyettir. Bir şehrin gelişmişliği, yollarının kalitesi ile ölçülür. Biz ilçemizdeki tüm noktalarda yaptığımız yol çalışmaları ile örnek bir ilçeyiz. Yakında tüm ilçede çalışmalarımızı tamamlamış olacağız ve 1 metrekare dahi yapılmamış yol kalmayacak” dedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ