Annelerin gülleri CHP'den

Anneler Gününü gül dağıtarak kutlayan Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri toplam 2 bin adet gülü Kapaklılara dağıttı.

GÜNDEM 11.05.2014 17:52:00 0
Annelerin gülleri CHP

Anneler Gününü annelere gül dağıtarak kutlayan Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri iki bin tane gün dağıttı.

ANNELER GÜNÜ EVRENSEL BİR GÜNDÜR

CHP Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Mediha Uğurlu İlçe Teşkilatında İlçe Kadın Kolları üyeleri ile basın açıklaması gerçekleştirdi.  Anneler Günü’nün evrensel bir gün olduğunu kaydeden Uğurlu; “Dünyada milyonlarca anne bugün çocukları tarafından sevgi ve saygı ile anılır. Anneler günü ülkemizde 1955 yılından bu yana kutlanıyor. Hayatın her alanında etkin bir biçimde yer alan kadınların, aynı zamanda annelik gibi hayati bir sorumluluğu da üstlenmiştir. Annelerimiz, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan yüreklerinde ki sınırsız sevgi ve sabırlarıyla dünyanın en kutsal varlıklarıdır” dedi.

YILIN BİR GÜNÜNÜ ANNEMİZLE İLGİLİ ANILARLA DOLDURALIM

Dünyada anne sevgisinin yerini dolduracak başka bir sevginin olmadığını söyleyen Uğurlu yılın bir gününü annelerimize ayırarak o günü annelerimizle ilgili anılarla doldurmamız gerektiğini kaydetti

“ Böylece annelerimize olan sevgi borcumuzu ödeyelim” diyen Uğurlu “Bizleri tek, karşılıksız sevebilen annelerimizin anneler gününü de kutluyorum” dedi. Programda Gençlik Kolları olarak bütün annelerin anneler gününü kutladıklarını kaydeden CHP Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Barış Özdemir “ Tüm dünyada olduğu gibi kutsal varlıklarımız, var oluş sebebimiz olan annelerimiz için bu gün çok özel bir gündür. Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal’in annesini rahmetle anıyor, bütün annelerin anneler gününü kutluyorum” ifadelerini kaydetti.  Konuşmaların ardından Kadın Kolları üyeleri ve Gençlik Kolları üyeleri Pınar Bulvarı’nda ve Pazar yerinde 2 bin adet gül dağıttı. 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN