On bir güzele taçları takıldı

Çerkezköy Engelliler Yaşam Evi'nde gerçekleştirilen programla Çerkezköy'de Sakatlar Haftası kutlanmaya başlandı. Programda engelli kızlar güzellik geçidinde yer aldı. Ardından dereceye giren 11

GÜNDEM 9.05.2014 16:06:00 0
On bir güzele taçları takıldı

ASKER KIYAFETLERİNİ ALDILAR

Taçların takılmasının ardından Tugay Komutanlığı’nda 1 gün temsili askerlik yapacak olan Mehmet Ermiş, Doğukan Demir, Ferhat Yılmaz, Rıdvan Toksoy, Erhan Aydın, Ramazan Kaya, Yahya Ezer, Şefer Özgen Demirtaş, Selim Açıkgöz, Halil İbrahim Yeka, Ferhat Köseoğlu, Murat Söken, Faruk Karaca, Ferdi Gören, Alişen Kolar, Burhan Akbaş ve Arif Güven’e asker kıyafetleri verildi.

 

 

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Ardından “Tekerlekli sandalyeme yol açar mısın” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Anaokulları arasında düzenlenen resim yarışmasında Fevzipaşa İlkokulu’ndan Tuğne Nur Demirbağ birinci, Fadime Elvin Kılıçaslan ikinci ve Barış Ekinci üçüncü olurken, ilkokul öğrencileri arasında düzenlenen resim yarışmasında da Tepe İlkokulu öğrencileri Deniz Ulusoy birinci, İlayda Avşar ikinci ve Esra Karaman üçüncü oldu. Ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen şiir yarışmasında Tepe Ortaokulu öğrencileri Gökmen Turan birinci ve Cansu Doğa İnam ikinci olurken, lise öğrencileri arasında düzenlenen kompozisyon yarışmasında da Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi öğrencisi Yaren Çay birinci, Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Rümeysa Akyıldız ikinci ve Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi öğrencisi Seray Şuraz üçüncü oldu.

 

 

KINA GECESİNE DAVET VAR

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, tüm Çerkezköylüleri Cumartesi günü saat 20.00’da dernek binası önünde Tugay Komutanlığı’nda 1 gün temsili askerlik yapacak olan engelliler için düzenlenecek kına gecesine davet etti.

Programa Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Nedim Yılancı, Fevzipaşa İlkokulu Müdürü Musa Dinç, Tepe İlk ve Ortaokulu Müdürü Fahrettin Karaman ile dernek üyeleri ve aileleri katıldı.

 

 

Haber / Gülveren VATANSEVER