Bahar: İyi çalışmalara imza atıyorsunuz

30 Mart seçimleri öncesi göreve gelen Reşat Bahar Başkanlığındaki AK Parti Çerkezköy yeni ilçe yönetimi ziyaretlere başladı. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ilçe yönetimi v

GÜNDEM 6.05.2014 16:52:00 0
Bahar: İyi çalışmalara imza atıyorsunuz

Çerkezköy kaymakamı Metin Kubilay kendisini ziyaret eden AK parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ve beraberindeki ilçe yönetimi ve belediye meclis üyelerine hayırlı olsun diyerek görevlerinde başarılar diledi.

SEÇİM ÜZERİ ÇALIŞMALARIMIZ YOĞUN OLMASI DOLAYISIYLA ZİYARETİMİZİ ERTELEDİK

AK parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar 30 Mart Mahalli İdareler seçimleri üzeri göreve geldiklerini ve seçim sürecinin de yoğun olması dolayısıyla ziyaretleri seçim sonuna bıraktıklarını ve bu gün itibariyle de ilk ziyareti Kaymakam metin Kubilay’ı ziyaret ederek başladıklarını belirtti. Başkan Bahar, “Seçim üzeri çalışmalarımız bir hayli yoğun olması nedeniyle sizleri ziyaret edemedik. Ziyaretlerimizi bu gün itibariyle yapmaya başladık ve ilk ziyaretimizi de İlçe Kaymakamımız Sayın Metin Kubilay’ı ziyaret ederek gerçekleştiriyoruz.”dedi.

ÇALIŞMALARINIZI TAKDİR EDİYORUZ

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Siz değerli kaymakamımız ilçemizde göreve başladığınızdan bu güne kadar yapmış olduğunuz çalışmaları yakinen takip ediyoruz ve çalışmalarınızı takdirle karşılıyoruz. Temennimiz sizden sonrada ilçemize sizin gibi çalışkan bir kaymakamın gelmesidir. Gerçekten iyi çalışmalara imza atıyorsunuz. Hızla gelişen ve büyüyen İlçemizin bir sanayi kenti olması dolayısıyla sizin gibi çalışkan bir kaymakama sahip olmamız bizler içinde büyük bir kazanç olduğunu düşünüyoruz. Çalışmalarınızı takdir ettiğimiz gibi çalışmalarınızın da destekçisiyiz” dedi. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı ve beraberindeki partililer daha sonra Çerkezköy İlçe Milli eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal’ı ardından da Çerkezköy İlçe Nüfus Müdürü Gülhan Yelek’i ziyaret etti. Zenginal ve Yelek’te Ak parti ilçe Başkanı Reşat Bahar başta olmak üzere ilçe yönetimine ve belediye meclis üyelerine görevlerinde başarılar diledi.

Haber/Seyit SÜREN